Related Posts with Thumbnails

lördag 14 augusti 2010

Vaknar snurrig....

...och minns svagt att jag gick och la mig och ännu svagare att jag skrev här inne. Var tvungen att genast gå upp och kolla så jag inte skrivit något olämpligt men jag lyckades tydligen hålla mina fingrar någorlunda i styr.

Ajajajaj.... huvudet bultar men måste gå ut med hunden och jag tycker marken gungar under mig.

Kvällen igår var underbart trevlig. En kille jag skrivit om innan men vill vara lite försiktig för hans skull. Men jag har väntat hela sommaren på att få träffa honom på tu man hand och igår när vi satt på balkongen och skålade så sa han att han sparat det bästa till sist. Han lämnar nämligen landet snart och åker tillbaka dit han bor just nu. Och tillbaka till flickvännen han träffade precis innan han åkte hit.

Vi fick kontakt i vintras och då var han singel och han lovade vi skulle träffas när han kom hem till Sverige och vi har stött på varandra under hela sommaren lite varstans och varje gång får han mitt hjärta att slå lite extra. Han är underbart sexig, ingen klassisk skönhet men hans utstrålning är enorm och jag vet inte hur många gånger fantasier om oss har intagit min lilla snuskiga hjärna.

Så igår kom han. Och det var helt sanslöst trevligt, på alla sätt. Tiden sprang iväg. Spänningen fanns i luften hela tiden men vi lät det stanna där. Njaa... förutom att han fick massage som jag lovat honom. Att få ha en sån gudomlig kropp i bara kalsonger i min säng som jag fick smörja in i olja och klämma på hur mycket jag ville gjorde att jag fick stålsätta mig att inte böna och be om att få mer. Fast jag vet inte... kanske jag antydde något, kanske jag inte var en fin flicka och visade hur gärna jag ville ha honom. Men det gör inget i så fall. Det var en härlig känsla att bara få vara nära, lukta på honom, dra fingrarna genom hans lockiga hår och känna laddningen mellan oss men inte göra något.

Han sa att han skulle tänka på mig, att han hoppades att vi skulle ses nästa gång han kommer hem. Och kanske... kanske om vi är singlar att vi kan förlusta oss på riktigt. Och jag VET att det skulle slå gnistor då. För gud vilken attraktion det finns där.

Men men.... nu får jag leva på den lilla mysiga stunden ett tag!

2 kommentarer:

  1. Mmm...
    Och när sommaren tar slut...försvinner både hans passion och intresse...

    Den nakna sanningen :-)

    Undvik att trassla in dig i komplicerade situationer! Jag är väldigt upptagen och har inte tid för någon räddningsaktion ;-)

    SvaraRadera
  2. Hahaha det är lugnt!

    Vi kommer inte träffas mer nu och det är helt okej.

    SvaraRadera