Related Posts with Thumbnails

onsdag 11 augusti 2010

Jag dricker kaffe och vatten och så mer kaffe och lite vatten till och springer på toaletten barfota och snor marainnekarameller från den dansande halvlatinotjejen från Göteborg. Sitter jämte killen från Småland som har lite för tjock mage och snusar hela tiden men vi skrattar åt samma saker och komplettera varandra bra när vi jobbar ihop.

Vi har fått fina färgpennor så jag ritade en fin palm. Lyssnar intresserat hela tiden och dagen har gått åt till att plugga in prislistor och lära oss allt vi behöver veta om administration

Jag viftar på mina barfota fötter under skrivbordet och snor en marainnekaramell till och dricker ännu mera kaffe och blir ännu mera kissnödig. När jag går på toaletten ser jag en snygg kille i lokalen brevid och får reda på att vi ska ha utbildning ihop nästa vecka och när jag kommer tillbakas från toaletten möts vi och ler mot varandra.

Åker med tjejerna från Jönköping in till stan och åker ner i underjorden och tar tunnelbanan till centralen och går gata upp o gata ner. Köper en tröja på rea på Zara och sprutar på mig massa parfym på Åhlens sen blir jag hungrig och möter upp fina Björn och äter taco. Han är snäll och kör mig tillbaka till hotellet och ja här ligger jag nu. Trött och med värkande fötter.

Blir nog inte mycket roligare än så här i kväll. Ska läsa mina favoritbloggar och fortsätta vänta på mail som nog aldrig kommer.

Varför är du så tyst? Jag saknar dig så fina underbara du och jag vill så gärna prata med dig, få säga dig vad jag tänker och att jag tänker på dig. Om jag gjort något fel vill jag du säger det. Snälla, bli inte bara tyst. Berätta för mig vad du tänker. Berätta hur du tänker. Du kändes så nära och jag ville så gärna ge dig mer. Ville ha mer av dig.

Snälla kom tillbaka...

2 kommentarer:

  1. Tacos med en Björn? Jag trodde du ville ha italienskt och sedan franskt med en man.. ;)

    SvaraRadera
  2. Hahaha ja det har du ju iofs rätt i :o)

    Men han är rätt go den där björnen också :o)

    SvaraRadera