Related Posts with Thumbnails

torsdag 12 augusti 2010

Dagens händelse!

Något roligt hände faktiskt idag. Min kollega pratade i telefon när han beskåda det här och var tvungen att lägga på för han kunde helt enkelt inte sluta skratta.

Jag kommer och går som vanligt på mina 11 cm höga klackar och inte för att jag har några problem annars med att gå på höga klackar men det är bara det att skulle du snava med den höjden blir det lite svårare att parera upp dig själv än om du har lågskor.

Just det hände mig idag. Jag snavade till och tur eller otur, jag vet inte vilket men jag möter i alla fall en man och en kvinna precis då och i ren reflex suger jag tag i kvinnan för att inte falla till marken. Om det hade varit hennes arm, ja eller hennes axel hade det ju liksom inte varit så farligt men jag tar helt sonika ett riktigt grabbatag om hennes ena bröst. Jag känner liksom det där mjuka mysiga i min hand och jag hinner uppmärksamma att bröstet är ungefär en handfull, ja min hand då alltså.

Ja jisses. Hon får tag i mig och håller upp mig och jag kan släppa taget om hennes bröst och hon är bara snäll och frågade om det gick bra.

Jag frågade inte henne detsamma...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar