Related Posts with Thumbnails

torsdag 5 augusti 2010

Som i en dröm...

...tar jag dagens första steg. Trippar med små lätta fötter över daggstänkt gräs. Det doftar smultron, solvarm hud och allt är mjukt och fluffigt. Svalor som flyger, gör konster i luften, fiskar vakar vid vattenbrynet och molnen är ljusrosa med små sjungande änglar som dinglar med benen. Jag snurrar runt runt och blir yr av livet och den tunna klänningen böljar runt mina solbrända ben och i de finns massa spring precis som i Idas sommarvisa.

Och där sitter du, med ett grässtrå i munnen och jag skuttar bort till dig och lägger mig med huvudet i ditt knä och jag ser solen genom ditt tjocka hår och det ser ut som en gloria som lyser runt ditt vackra ansikte. Du smeker min kind och kittlar mig med grässtråt och du viskar tyst att jag är det vackraste du sett men för mig är det du.

Vi blir ett med alla blommor och på den grönskande ängen älskar du med mig som om det var första gången och dina händer smeker mig som lenaste sammet. Dina ögon glittrar och i de drunknar jag och bara du är den som kan rädda mig.

Kommer jag någonsin få vara dig nära....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar