Related Posts with Thumbnails

onsdag 18 augusti 2010

Dagen efter...

...den där pinsamma händelsen som min kollega var snäll nog att utsätta mig för var jag lagom nervös när jag kom till utbildningen. Han kommer gående direkt mot mig med bestämda steg och ler med hela ansiktet. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min kollegas beteende men han bara skrattar och säger att det är hur lugnt som helst och att han tyckte synd om mig. Hela dagen har vi ögonkontakt över rummet och håller oss nära varandra på fikapauserna. På lunchen äter vi lunch ihop med hans ena kollega och jag berättar att jag är utbildad i massage och det nappar han direkt på.

Vi skojar och flirtar hela tiden och innan dagen är slut har jag gett honom mitt nr fast att han sa på lunchen att han skulle ge mig sitt, för det lovade han ju igår. Men jag ville lägga bollen hos honom så vill han... ja då hör han väl av sig.

Men saken är den... det droppar in erbjudande på telefonen hela tiden, eller hela tiden men två stycken har velat träffa mig. Bla den här killen jag haft kontakt med i många år och träffade för första gången i somras och mös på en brygga. Han vill ses... men jag vet inte, han har tjej så det känns ganska meningslöst. Jag vet ju vad han är ute efter och varken mer eller mindre och det är väl inte riktigt det jag känner för just nu.

Sen har en annan kille jag haft kontakt med i ett par år och träffat och varit lite förälskad i också hört av sig och vill träffas. Han har haft tjej hela tiden innan men nu är han singel. Han hör av sig med jämna mellanrum hela tiden och säger han vill ses... men jag vet inte. Känns meningslöst att träffa killar jag vet redan innan att det inte kommer att bli något mer med. Trött på att vara älskarinna eller någon man bara vill mysa med när det passar.

Jag kanske skiter i allihopa och ligger själv på hotellrummet. Kanske lika bra det!

7 kommentarer:

  1. Han som har tjej skulle jag bara ignorera om jag vore du, han visar ju vilken idiot han är iom att han håller på så där. Han kan nog inte tillföra något i ditt liv annat är lite ont i hjärtat kanske och det behöver ju ingen!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Nej jag vet... men du vet hur det är när man känner sig ensam :o(

    SvaraRadera
  3. Jo jag vet, men jag tror bara att det leder till att du blir ledsen och det vill jag inte!

    SvaraRadera
  4. Meeen söt du är :o)

    Kram vännen!

    SvaraRadera
  5. Ja, lyssna på Anna.. hon har rätt... Om du bara känner dig ensam, så skaffa hund eller ring en kompis... Ingen mening med att låta en idiot göra dig illa!

    SvaraRadera
  6. Men hörru Willie, hur har du kunnat missa att jag redan har en hund ;o)
    Trodde du läste ofta här...

    Kram

    SvaraRadera
  7. Jo, jag vet.. jag kom på det direkt när jag skickat iväg det... Det är väl inte en riktig hund jag riktigt menar utan en metaforisk hund att slå bort lite av ensamheten med i stället för att göra sig illa på en tvåbent hanhund...

    Men, okej... Det finns de som säger att man *skall* göra sig illa lite då och då... att man *behöver* få hjärtat krossat med jämna mellanrum. Jag vet inte... det gör så ont att vissa (som jag) inte längre orkar ta den risken... Om du gör det så är det upp till dig, men jag vill bara inte se dig bli sviken - igen.

    SvaraRadera