Related Posts with Thumbnails

måndag 30 augusti 2010

On the road again!

Jocko som mitt resesällskap på väg till Västerås.
Vägen som gud glömde. Dödens trist.
Farthållare för att hålla mamma lugn. Kryper fram.
Drivingpants i lack.
Och även om jag inte trodde det så kom vi till slut fram men eftersom jag lovat mamma att inte köra som den biltjuv jag brukar ratta fram mina fordon i så tog det nog betydligt längre tid än vad det skulle göra om jag inte varit laglydig och en förståndig dotter.

Hunnit med att hänga med kollegorna, varit på stan och fönstershoppat medan de andra åt och så en kvällspromenad med Jocko och en av kollegorna.

Efter bara tre veckor som ständig hotellgäst börja man nu ställa krav. Själv vill jag ha en vattenkokare på rummet så man kan göra sitt eget kaffe och ett strykjärn och strykbräda. På det här hotellet fanns inget av det och de glodde på mig som om jag var en idiot när jag frågade i receptionen om det verkligen var så att man skulle behöva BETALA för kaffet. På alla de andra hotellen har det ju faktiskt varit gratis så det är ju de som skämt bort mig nu. En av mina manliga kollegor vill prompt ha badkar på sitt rum och det brukar han kunna få. Kan inte jag få en stackars kopp kaffe då?

Jaja nu har jag fått mitt kaffe även om jag fick betala 15 kr för det. Men de hade ett ganska fint gym och en pool som man säkert kan ta minst fem simtag i innan man når den andra sidan så dit tänker jag gå någon kväll.

Däremot har jag två enkelsängar i rummet så det måste ju vara meningen att den ena är till Jocko. Synd bara att han har valt att ligga UNDER sängen. Ska fråga om jag inte kan byta ut "hundsängen" mot gratis kaffe istället.

Ja så får det bli...

3 kommentarer:

  1. Håller helt med dig om att lite kaffe kan de väl bjuda på.
    Ha det så bra i Västerås.

    SvaraRadera
  2. *Laddar kaffebryggaren* :)

    Och du... om minimänniskorna frågar så har jag INGEN blogg!! :)

    SvaraRadera
  3. Ja Sebastian eller hur ;o)

    Hahaha jag lovar Mandy. Jag är tyst som musen!
    Ska bli kul att ses!

    Kram

    SvaraRadera