Related Posts with Thumbnails

onsdag 4 augusti 2010

Vet så väl...

...hur jag vill det ska kännas. Och jag vägrar nöja mig med mindre. Och när jag träffar någon och jag efter två minuter vet att det här kommer att bli ett trevligt möte men ingenting mer så känns det som jag jag kan bocka av ännu en dejt men som någon skrev, för varje dejt kommer man närmare den rätta. Och så måste det ju vara.

En pickninck i parken, rosevin och taimat och kli under fötterna. Ingenting annat, varken mer eller mindre. En kram och hejdå och jag är lättad över att vara själv igen.

Men jag funderar, vad är det som gör det? Vad är det som gör att det med vissa känns direkt och med vissa ingenting trots att de på pappret kanske se ut att kunna vara HAN.

Jag tror på sagan. Och jag vet hur jag vill känna och det finns någon där som jag tänker på och som väckt något där inne. Någon som jag liksom väntar lite på.

9 kommentarer:

  1. Jag hoppas på lite pirr ikväll men jag är tveksam. Han kommer säkert tycka jag är en söt, kul tjej men för gammal - som alla de andra brukar säga....duger ett tag för lite 'kul' men sen så är det ändå kört.

    Jag vill inte ha 'lite kul' - jag vill ju ha Honom.

    Vi får se, håll en tumme (eller en kliande tå!) ;)

    SvaraRadera
  2. Det är väl personkemin som gör det eller? Och vad det är som gör den kan jag tyvärr inte svara på haha!

    SvaraRadera
  3. OoIV jag håller alla tummar men som sagt, har inte för höga förväntningar, det har jag slutat att ha för jag blir besviken varje gång. Men när man minst anat det....

    Ja du har så rätt Anna och den där kemin är fan så svår att hitta. Men jag vet hur jag vill det ska kännas i alla fall!

    SvaraRadera
  4. Det är ju ett steg bara det, att veta hur du vill att det ska kännas.

    SvaraRadera
  5. Ja eller så är det något ouppnåligt och då kommer jag förbli singel :o(

    SvaraRadera
  6. Det tror jag inte söta du!

    SvaraRadera
  7. Det är som Anna skriver, personkemi, vissa vet man bara att det finns nåt där som tilltalar en på annat sätt än vänskap.. men för det betyder det ju inte att han är "the one" för det.

    SvaraRadera
  8. Ja du. Kemi kemi kemi och den vet man nada om ända tills man ses, men som du skriver, inom ett par minuter vet man... Gillar ditt tänk... för varje "trevlig" dejt kommer man ett steg närmare DEN dejten. Förhoppningsvis. I know what I want, I will have nothing less.

    SvaraRadera