Related Posts with Thumbnails

onsdag 28 april 2010

Två nya möten inbokade...

...så i morgon ska jag träffa regionchefen och säljchefen för det företag jag var på intervju i Stockholm och på fredag åker jag till Nässjö för att träffa Vd:n för det andra jobbet jag sökt.

Någon frågade var jobben är och båda de här jobben är i Gävle med omnejd. Jag har alltså ett större distrikt som sträcker sig ner till Stockholm/Uppsala och upp till Sundsvall men jag behöver inte ligga borta mer än kanske någon gång ibland. Men det är precis den typen av jobb jag vill ha. Frihet under ansvar och man får sköta sig själv och rör på sig hela tiden vilket passa mig och min rastlöshet perfekt.

Jag har nu läst på om det företag jag ska träffa i morgon och det är ett stort och väletablerat företag men anor sen början av 1900-talet. Det jag ska sälja är väldigt komplext och det får mig att både känna lite nervositet och spänning för det kan bli en enorm utmaning att lära sig om allt det här. Det är en helt ny bransch för mig men det är knappast något negativt men som sagt, det kan bli jäkligt tufft.

På fredag vet jag troligtvis mer om det andra jobbet och snart vet jag om jag har gjort så pass bra ifrån mig att jag blir erbjuden något av jobben, men det återstå att se.

2 kommentarer:

  1. Var inte så blygsam Petra, du kommer bli erbjuden båda jobben och sen är det bara att välja vilket av jobben du vill ha mest ;)

    SvaraRadera
  2. Du är snäll du Sebastian men har jag den inställningen kommer jag bli ledsen om det inte blir något så jag försöker inte ha några förhoppningar!

    Kram

    SvaraRadera