Related Posts with Thumbnails

lördag 17 april 2010

Jag en tvättstugemarodör!!

Många fel och brister har jag och en av mina stora svagheter är att jag är slarvig och lite bekväm, ja jag säger bekväm för det låter bättre än lat. Och vissa saker är jag mer slarvig med än andra och just en sån sak är tvättstugan.

Jag är den där som du retar dig på för att när du kommer ner till tvättstugan och har bokat tid så finner du att det fortfarande ligger kläder kvar i torktumlaren och det kan även om du har otur ligga kvar blöta kläder i tvättmaskinen.

Inte kul... jag vet!!

Men det är sån jag är bara. Jag kan glömma bort på en nanosekund att jag har tvättstugan och ibland kan jag komma på det typ två dagar senare. Men jag erkänner också skuldmedvetet att ibland... ibland kan jag "glömma" med flit. Ja för att jag just då kommit på något annat som bara MÅSTE göras och då kan liksom tvätten där nere i tvättstugan prioriteras bort och jag tänker att jaja jag tar det sen.

Jag vet givetvis att detta är fruktansvärt störande för många och jag erkänner att det är dålig stil av mig.

MEN... jag tycker liksom att jag får skylla mig själv. Släng min tvätt på golvet, låt det blöta mögla om det är så. Ingen behöver ta hand om min tvätt. Släng ut skiten bara så får jag skylla mig själv om det blir smutsigt igen eller luktar mögel. Det hade jag gjort. Jag hade inte brytt mig så mycket och framför allt hade jag inte bemödat mig med att skriva arga lappar för jag tycker liksom att det finns betydligt större problem att oroa sig över än någon annans tvätt.

Men sån är jag...


Lite mer sånt här i tvättstugan istället för arga lappar!

3 kommentarer:

  1. Hade du legat så i tvättstugan hade du lätt kommit undan med vad som helst. Såvida inte tant Agda hittar dig så, då är det bara att lägga benen på ryggen ;)

    Jag skriver aldrig arga lappar, jag slänger folks kläder på stolen eller golvet beroende på vilket humör jag är på. Man får faktiskt skylla sig själv.

    SvaraRadera
  2. Ha, min brasilianska väninna konstaterade för ett tag sedan att det där med att glömma bort tvättstugan är väldigt osvenskt, och att tvättstugan är helig för många svenskar. Det är märkligt, men sant, i Sverige har vi en hel tvättstugekultur som innebär att man aldrig får lämna tvätt, glömma sin tid och det är definitivt en dödssynd att lämna ludd i filtret på torktumlaren. :D

    SvaraRadera
  3. Pari jag funderar starkt på att pröva den varianten nästa gång bara för att se reaktionen liksom :o)

    Ja jag vet Alice och det är liksom därför jag ibland på ren pinkiv jävlas lite med de där torktumleluddstanterna, hihi.

    Skaffa ett liv!!!

    Kram på er!

    SvaraRadera