Related Posts with Thumbnails

tisdag 13 april 2010

Min födelsedag...

...har inte direkt varit som den var när man var liten men det var inte riktigt det jag ville heller.

Jag blev väckt med pussar och morgonkel i vanlig ordning av min älskling fast jag tror inte han hade en aning om att det var mattes födelsedag.

Sen blev det morgonpromenad och mellan fyra björkar ringde jag och hade terapisamtal med mamma eftersom samtalsakuten hade stängt pga utbildning. Snacka om "samtalsakut" Men jag känner mig starkare och bättre idag även om det kändes tungt på morgonen.

Det som fick mig att må lite bättre var när Mattias kom och hade med sig en JÄÄÄTTE Prinsesstårta. Så snäll och go underbara människa och trots att jag knappt fick ner en bit så blev jag så glad av tanken även om jag just då inte alls förstod vad jag skulle med en stor tårta till. Jag hade inte tänkt fira eller bjuda hem folk.

"Nu får du bjuda hem någon på kaffe ändå" sa Mattias så jag hade ju liksom inget val. Bara att rycka upp sig själv och bjuda hem någon som var villig att komma.

Azita och Jessie har varit här och hjälpt mig med att äta tårta men det finns hur mycket kvar som helst ändå. Så vill någon har tårta är det bara att komma.

Tack alla snälla ni som grattat mig idag. Både ni som skrivit här och som messat mig.

Nu är det tv-mys under filten som gäller resten av min 25-årsdag!

3 kommentarer:

  1. Stort grattis på födelsedagen!! Hoppas du snart mår bättre och kan njuta av våren och allt runt omkring igen!!!

    Stora kramar!

    SvaraRadera
  2. Sista minuten men ett ack så innerligt GRATTIS fina du på din födelsedag!! Vilka fina vänner du har. Och världens bästa vovve.

    Puss och kram

    SvaraRadera
  3. åhmenåh! grattis i efterskott vännen :) stora kramar

    SvaraRadera