Related Posts with Thumbnails

torsdag 29 april 2010

Tiden går sakta...


...för jag önskar att den där intervjun var över och att jag redan visste om jag får jobbet eller inte. Idag träffar jag två chefer så den här intervjun känns så mycket viktigare att den blir bra och att jag gör ett gott intryck. Ju mer jag tänker på jobbet ju mer vill jag ha det sen får vi se efter i morgon om jag känner lika för det andra jobbet.

Som vanligt är jag inte nervös utan mer upprymd inför mötet och jag vet redan innan vad det är de är nyfikna på. Tjejen på rekryteringsfirman berättade att chefen hade en fråga angående mitt cv och det var att det stod väldigt lite om mig som person. Vem JAG är. Och det vill han tydligen veta. Jag skrattade gott inombords med tanke på att är det någon som kan fläka ut sig själv och sitt privatliv så är det ju jag men givetvis är jag en annan person när det gäller mitt yrkesliv. Men kommer han att vilja veta så är väl risken att det inte går att få stopp på mig när jag väl börja prata om mig själv, hahaha.

Nu blir det lite frukost att ladda upp med och så får jag nog slänga ett öga till på företagets hemsida och läsa på lite till.

Kaffe... någon?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar