Related Posts with Thumbnails

onsdag 21 april 2010

Sitter i soffan...

...nyduschad och luktar gott när han kommer hem från jobbet dyngsur av allt regn och han är så där busig i håret som jag älskar och de små mörka lockarna klistrar sig runt hans söta ansikte. Först hälsar han på våra djur som springer runt benen på honom och ber om uppmärksamhet och fjantig som jag är fylls jag av värme när jag ser hur glad min hund är för honom redan efter den här korta tiden. Sen är det min tur att få min beskärda del och han placerar en regnblöt puss på mina läppar och han ler och de där underbara ögonen riktigt lyser.

Han är trött och fast jag erbjudit mig att laga mat till han kom hem vill han inte ha så jag tar honom i handen och leder in honom i sovrummet och bäddar ner honom och pussar honom i pannan och säger han ska vila en stund medan jag går ut med hunden och jag låtsas lite att jag är den perfekta flickvännen bara för att få känna den där känslan. Och när jag är ute och går i regnet med hunden tänker jag på hur fin han är och att jag säkert skulle bli en bra flickvän till honom och han en bra pojkvän till mig men jag tvivlar på att det kommer att bli så. Så på vägen hem går jag in på ett bageri och köper två stora kakor för jag vet att han är en lika stor gottegris som jag och precis som jag trodde blir han överlycklig över kakorna och jag får fortsätta låtsas att jag är den där perfekta flickvännen.

Jag kryper ner till honom i sängen och smyger in min arm runt honom och han är varm och luktar gott och jag leker med fingrarna i hans tjocka mörka hår som lockar sig i nacken och det känns bra och mysigt på alla sätt men det är något som inte berörs. Jag vet vad det är men jag låtsas inte om det. Inte nu. Och när han vänder sig om mot mig och ser på mig med de där underbara ögonen glömmer jag bort det för en stund och njuter av att få vara i hans famn.

Nu sitter jag här ensam i hans soffa medan han är på möte och när han kommer hem ska vi dricka kaffe och äta kakorna jag köpt och jag ska låtsas att jag är den perfekta flickvännen och att han är min pojkvän.

Men bara på låtsas...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar