Related Posts with Thumbnails

onsdag 1 december 2010

Säg välkommen...

...till December och var kan man väl möta denna vintermånad bättre än i vinterlandskapet av de alla. Känns som man befinner sig i något slags mininarnia. Det är något visst att åka igenom de här små pittoreska rödmålade timmerstugsbyarna och vem kunde tro att bortom de, bortom en slirig skogsväg fanns Pettis paradis och jag tror jag gick som i någon slags orgieliknande trans hela min vistelse där. Tappade nästan andan och hjärtklappningen var värre än vid en panikattack. Men nu bara av godo.

Jag säger bara lager 157!!! Jisses vilket paradis. Jag tänker på deras Scorettoutlett! Ett himmelrike för en skogalning som jag. Finner inte ord mer än att med mig hem har jag ett par ridstövlar i äkta skinn med pris 1700 kr som jag endast gav 700 för. Behöver jag säga mera. Im in heaven!

Idag är vi lite besvikna på hotellet (NOT) men de bad faktiskt om ursäkt för att det inte skulle bli någon mat idag (det ingår för oss varje dag) för idag är det julbord. Skulle vi kunna tänka oss att äta det istället?? VAAA???? Är de galna. Äta ett julbord för 700 spänn per person???  Fatta!!! Hur ska vi stå uuuut????

Gissa en som kommer rulla in i rummet i kväll!!

1 kommentar: