Related Posts with Thumbnails

lördag 4 december 2010

Nej jag gör varken skit eller ETT skit idag. Och jag som satt i den där fåtöljen och grät över att jag satt fast och lovade att ta tag i två saker för att inte känna mig som den dåliga människa jag envisas med att anklaga mig själv för att vara. Och idag fick jag i alla fall loss mig själv för att göra en av de. En sån simpel sak som att boka tvättstugan. Så i morgon kanske jag kan få en chans att få känna mig som en duktig flicka som tvättar. Men i dag, i kväll mina vänner har jag suttit fast och inte gjort ett skit.

Eller räknas det att jag åkte och köpte frukost och lussebullar som jag senare bjöd min vän Mattias på? Räknas det att jag var ute med soporna? Att jag hämtade mobilladdaren i min bil för att kunna ladda min privata mobil som varit död i ett par veckor? Räknas det? Knappast va!

Sitter kvar i soffan precis som jag gjort hela dagen. Hungern börja pocka på så kanske jag skulle fylla på kroppen med lite energi.

Och tänker... tänker tankar om alla ord. Alla ord jag skrivit på ställen jag hoppades han skulle se, se och läsa och förstå. Nu känns det bara som bortkastade ord. Ord jag kanske kunde ha sparat.

Kan man slänga bort ord i onödan?

3 kommentarer:

  1. Stakas lilla petti, som har en mamma som bry sig,det finnas så många föräldrar som inte bry sig ett dugg,så gråt inte i onödan är du snäll ta vara på det, och tyck inte synd om dig själv,utan visa din mamma att du är vuxen nu, och kan ta vara på dig själv,i det fallet när det gäller val av dina män

    SvaraRadera
  2. Ibland får man vara en liten flicka, man får tycka synd om sig själv. Jag tillåter mig att vara liten ibland och erkänna att jag saknar och behöver mamma.
    Gråta kommer jag forstätta göra, det är helande och min ventil.
    Min mamma vet att jag kan ta vara på mig själv, men det innebär inte att jag inte vill hon ska finnas där ibland ändå... och då gör hon det!

    Kram en stackars Petti!

    SvaraRadera
  3. Du är lyckligt lottad.Kram på dig.

    SvaraRadera