Related Posts with Thumbnails

tisdag 21 december 2010

11.387

Det var så mycket jag lyckades få in idag av de 12.000 jag behövde för att få den där lilla extra provisionen men jag har några timmar på mig i morgon också så det vore väl själva f** om jag inte skulle lyckas med det!

Jag har gjort min mamma väldigt glad idag i alla fall så Sebastian jag behöver inte klä mig så varmt för det blir nattåget som får ta mig hem till Blekinge. I morgon kväll kryper jag och Jocko in i kupén och förhoppningsvis vaknar vi upp en 60 mil längre söderut. Och jag får hoppas att det är en lika snäll konduktör i år som förra året så att inte Jocko blir avslängd längs med vägen.

Igår skickade jag äntligen iväg svaren på frågorna till intervjun men jag vet inte. Kändes ungefär som med festfrisyren som man håller på att ändra och fixa och trixa med och ju mer man håller på att ändra ju värre blir det. Nu är det klart i alla fall så får det bli som det blir.

Och så julbordet jag kom hem ifrån för en stund sen. Underbart mysigt med alla fina kollegorna. Jag är verkligen så otroligt tacksam för det gänget och den goda stämning vi har. Och maten var såklart supergod och jag åt minsann mer än bara prinskorv och köttbullar och det säger ju en del.

Så nu är jag mätt och belåten och nu ska jag sluta babbla om allt och inget!


Jag och kollegan P som kikar fram!


2 kommentarer:

  1. Med tanke på hur bra tågtrafiken verkar fungera när det snöar så kan nog de där varma kläderna behövas ändå :)

    Trevlig resa..

    SvaraRadera