Related Posts with Thumbnails

tisdag 28 december 2010

Going home!

Idag sätter vi oss på tåget jag och lilla lurven och beger oss hemåt igen. Och det känns skönt. Inte för att jag inte tycker om att vara hemma med familjen utan för att jag behöver få ur julmusten ur blodomloppet för så mycket som jag druckit är det nog must som flyter runt i mina ådror. Och jag behöver komma in i vardagslunken igen. Inte vara den där slappa och slöa människa jag blir hemma med familjen. Sen saknar jag mina vänner. Saknar min säng och det finns en del jag måste ta tag i. Som att börja träna ordentligt och det kan jag inte göra med kroppen full av julmust och ischoklad.

Och idag mina vänner, idag kommer jag skriva mitt första inlägg på bloggen jag numera kommer få betalt för att skriva och det finns inte ord för hur förväntansfull jag är. Det känns högtidligt på något sätt och jag kommer väga vartenda knapptryck på tangenterna för jag vill så gärna att det ska bli ett bra första inlägg. Man får ju aldrig en andra chans att göra ett första intryck så det här känns stort och otroligt viktigt. Och kul. Så förbannat kul och det första inlägget kommer att skrivas på tåget på vägen hem för det ger mig alltid lite extra inspiration att skriva på tåg.

Så nu tackar jag familjen och Blekinge för de här dagarna men nu är det dags att ge sig tillbaka till verkligheten!

7 kommentarer:

  1. Jag fattar inte, är det i den andra bloggen du kommer skriva för tidningen eller? Var hittar man den annars då?

    SvaraRadera
  2. Nej Anna det är på tidningens egna sida men så fort inlägget är publicerat på tidningens sida kommer jag att länka från min blogg till tidningen och sen fortsätta skriva där :o)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Trevlig resa hemåt, och hoppas du slipper förseningar.

    SvaraRadera
  4. Åh vad spännadne!! =D

    Det kommer gå kanon! Du skriver så bra.

    Lycka till med "yrkesbloggen" =D

    Kram

    SvaraRadera
  5. Lycka till vännen.
    Ha en skön tripp hem igen.
    Blir kul o höra ifrån dig igen..

    Kram Kevin..

    SvaraRadera