Related Posts with Thumbnails

onsdag 29 december 2010

Home sweet home!

Två timmar senare än utsatt tid var jag hemma i Gävle igen. Alltså klockan ett på natten och vid den tiden ber man inte sina vänner hämta en på tåget så det fick bli en taxi. En taxiresa med nedvevat fönster för att taxichauffören påstod att hunten inte lokta gott. Mmm typ... eller!! Han luktar godare än vad jag gjorde just då kan jag säga för det där julabadet som fick honom att lukta som ett franskt luder sitter fortfarande i. I vilket fall var det underbart att få komma hem igen, känna doften av mitt hem, få kliva över mina egna saker som fortfarande ligger utspridda över hela lägenheten. Varför är det ingen som varit och städat medans jag har varit borta?

Nu ska jag bara njuta av alla de dagar jag har kvar av min ledighet och få allt gjort som jag känner hänger över mig. Städa. Få ordning överallt så jag kan slappna av ordentligt. Det gäller bara att få tummarna ur men fan så hårt de sitter fast. Och träna. Gud vad jag måste träna för pang bom så är det dags för mig att stå inför folk och åtminstone verka supervältränad och fit for fight. Det handlar bara om att komma ur den där bekvämlighetskoman jag lunkat omkring i ett tag nu.

Och i natt... i natt skrev jag mitt första inlägg för tidningen. Jag tror det blev bra. Det kändes okej i alla fall och nu är det bara att låta fingrarna sköta resten. Kommer att bli en spännande resa det där.
Kan berätta lite så där lagom malligt också att min erotiska blogg blivit listad till en av 2010 bästa kärleks-och-sexblogg av en sajt. Det tyckte givetvis sajten jag ska skriva den för var väldigt trevligt. Till helgen blir det troligtvis en tripp till Stockholm för fotografering för den bloggen. Det går bra nu kan man kanske säga va? Ja åtminstone vad det gäller skrivandet. En miljon på banken och mannen i mitt liv lyser fortfarande med sin frånvaro men va fan... man kan ju inte få allt!

Ja... som sagt... är ni nyfikna på att läsa tidningsbloggen så maila mig gärna!

11 kommentarer:

  1. Nu när du blir betald bloggare så har du snart miljonen på banken också ;)

    SvaraRadera
  2. Hej Snygging.

    Som första inlägg i ditt nya bloggliv.

    Jag tycker att det vart mycket bra.
    Men jag tror nog att du har fått till ett stavfel. Men jag är ju dyslektiker, så vad ska jag säga.

    Lev gott, må väl!

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. Men Jocke berätta!!!!
    De har ju ingen stavningskontroll där och det gör mig tooookig!

    SvaraRadera
  4. Inte för att va sån men jag hittade tre fel.. Berättar endast mot muta ;-)

    SvaraRadera
  5. Jag tycker första inlägget blev jättebra =). Men hur många bloggar har du?! :-o
    Jag är glad att jag har tid att skriva en blogg *S*.

    Skönt att du landat lite hemma nu iaf!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Stax NU berättar du!
    Jag har tittar och läst, tittar och läst men hittar det fan inte.

    Just nu har jag fyra bloggar... men jag kommer bara skriva i tre. Den ena har ju flyttat och det kommer den erotiska också göra. Så tre kommer det att vara :o)

    Kram

    SvaraRadera
  7. Hmm, jag som är så snäll..

    SvaraRadera
  8. okej det var kanske elakt.. sorry.
    kom på msn så ska jag hjälpa dig =)

    SvaraRadera