Related Posts with Thumbnails

lördag 13 november 2010

TÄVLING!

Jag har en hel del örhängen kvar sen jag hade min butik. Och istället för att sälja de så tänkte jag vara snäll och lotta ut de till mina läsare!

De är såklart helt nya i förpackningen och de är i hudvänlig titan från märket Blomdahl. I butik kostar de runt 300 kr. De är alla sex paren den typen man liksom hänger i örat. Vinner man så får man ett par men jag kommer skicka slumpvis utvalda så du kan inte välja vilket par, men alla sex är såklart lika fina.

Så för att vara med i utlottningen så maila mig *pekar ut åt höger* och skriv en rad om vem du är, hur länge du följt mig och vad som får dig att återkomma. Kul för mig att veta såklart! Skriv även din adress så jag vet vart jag ska skicka ditt lilla pris!

Så lycka till!

5 kommentarer:

  1. Hej gumman, att jag finns här vet du ju redan, hur länge,?? Evigheters evigheter känns det som.. Varför?? Därför jag tycker om dina ord, vi delar många känslor om livet generellt. speciellt nötterna som kommer vår väg. En vacker dag ska både du o jag hitta rätt.. För det e vi värda. Kram på dig.

    SvaraRadera
  2. Ja det är vi verkligen värda :o)

    Plötsligt händer det....

    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej tjejen!

    Jag kom in på den blogg för.. jag vet inte alls för hur länge sen.. i våras? Känns som en evighet och som det känns nu kommer jag vilja följa dig så länge jag läser bloggar!

    Varför jag läser dina ord varje dag? Lätt fråga - du skriver på ett underbart, målande sätt i samband med riktigt bra och passande bilder. Ibland räcker en bild. FÖr att man ska veta hur du mår. Och vad som händer i ditt liv. Jag älskar när du uppdaterar massvis varje dag och jag kan inte få nog av dina underbara ord, om kärlek, hjärtat, sand-promenader och kaffestunder. Du skriver allt mellan himmel och jord - och jag känner mig igen mig i ditt tankesätt och handlingar.

    Varm kram på dig tjejen

    / Marie

    SvaraRadera
  4. Hello på dig! Jag har mailat dig mitt tävlingsdeltagande..:) Ta hand om dig! puss/L

    SvaraRadera
  5. Jag har helt missat detta! Jag är intresserad av de rosa o vita! :o)

    SvaraRadera