Related Posts with Thumbnails

torsdag 4 november 2010

Känslor...

...är svåra att rå på. Att styra över eller påverka och när man helst inte vill känna de kastar de sig över mig som ett hungrigt djur och sliter allt i bitar.

Man möter människor genom livet som sätter spår. Som berör en på ett eller annat sätt och vissa stannar kvar i ens hjärta för evigt. Vare sig man vill eller ej. Och oavsett hur många män som kommer att passera i mitt liv kommer en del av mitt hjärta alltid att tillhöra honom. Han betyder mer än någon annan även om många inte alls skulle kunna förstå varför. Men så är det.

Och ibland dyker känslor upp som gör ont. Saker som påverkar mig och gör mig frustrerad för jag har ingen rätt att känna så där. Men när någon betyder så mycket och har en del av ditt hjärta i sin hand blir det liksom så. Det är inget jag går omkring och tänker på, inget jag sörjer utan det finns där gömt inom mig men så pang händer det och jag kan inte värja mig. Och när jag då talar om det för honom för jag vill han ska veta blir det bara så fel. Och han säger "att jag kan inte hjälpa att alla killar du träffar tappar intresset men låt inte det gå ut över mig" då gör det bara ännu mer ont för det påminner mig om att ja... det är så det är. Alla tappar intresset. Alla går. Lämnar. Men oavsett så finns han kvar. I hjärtat, i närheten och jag är så tacksam för det.

Och jag träffar två män som aldrig lämnar. Mina två bästa vänner sitter och väntar på mig när jag kommer och de ser. De ser i mina ögon att jag är ledsen och de frågar vad det är men jag kan inte svara för hur ska jag kunna förklara att jag just blivit attackerad av det där hungriga djuret som sliter mina känslor i stycken men jag kan inte hålla tårarna borta. Och jag skäms. Och jag talar om det för honom. Förlåt. Förlåt för att jag känner så där men jag vet inte om han riktigt förstår. Han tror jag saknar uppmärksamhet medan jag vet att jag saknar hans kärlek. Hans kärlek, allas de kärlek som lämnat. Men han finns kvar i mitt hjärta och det är just det som gör sig påmint ibland.

Det är inget jag tänker på jämt. Inget som skulle hindra mig från att släppa in någon annan för den kärleken tar ingen plats. Den vilar liksom lugnt där inne. Men det kommer nog alltid finnas en förträngd längtan om att få vara hans enda. En inre dröm att få vara bara hans. Men bara i drömmarna!

För alla har vi nog någon sådan. En kärlek som aldrig dör. En kärlek som alltid finns där gömt i hjärtat!

6 kommentarer:

  1. *kram*

    Ja, vi har nog alla en bit någonstans i hjärtat som liksom alltid är reserverade... men med tiden så blir det mindre och mindre smärtsamt, och den lilla taggen som sitter där blir ljusare och mer idealiserad allt eftersom tiden går. Allt beror på hur man kan hantera sina kriser... Själv har jag få kärlekar som sitter där.. men väldigt många ärr av när hjärtat krossats. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig eller ens trösta dig - fast jag så gärna vill. För det här är saker som bara du kan göra något åt själv och bara du kan övervinna...

    *kram*

    SvaraRadera
  2. Det är ingen fara vännen!
    Ibland blir det bara mer påtagligt än annars!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Petra.
    Jag har en liten röd ask
    i mitt bröst där
    mina gamla hjärtevänner
    ligger att vila eller dö i frid.
    Visst smärtar det men
    jag låtsas att det känns bättre så.




    kram

    SvaraRadera
  4. Kramaren jag vet precis vilken ask du pratar om och det är en sån där jag också har!
    Kram

    Alex min underbara!
    Kramar dig hårt!

    SvaraRadera
  5. Min stora kärlek tog sitt liv,och här sitter jag och undrar vadför? kunde jag gjort något?är helt tom på svar, nu är det slut med kärleken nu får jag ta vara på dom vännerna jag har.

    SvaraRadera