Related Posts with Thumbnails

måndag 29 november 2010

Incheckad igen...

...och hotellhunden har redan kommit till rätta. Själv ligger jag under täcket i det supermysiga rummet med underbar utsikt över Siljan. Och för första gången finns det en minibar man kan nalla av om man vill. Att en liten picoloflaska vin kostar 50 kr gör ju inget för är man sugen så är man. De där M-kulorna kommer säkert inte få vara ifred tills jag åker hem.

Det här måste vara Dalarnas lilla paradis för här är så vackert så ögonen tåras (något överdrivet men visst lät de bra). Hotellet är mysigt och det brinner öppna spisar i varenda hörn och överallt står stora soffor och mysiga engelska fåtöljer. Maten ingår så vi fick en god kvällsmat och det var skönt att äntligen få äta något annat än Scandicmaten som är EXAKT samma på alla hotell så den menyn har vi ätit oss igenom nu. Så i kväll blev det majskyckling och svamprisotto.

I morgon kommer vi troligtvis att pröva bubbelbadet och jag är lite nyfiken på vilka behandlingar de har. Men först så är de en dag med kundbesök i Leksand innan vi kan unnas oss lite lyx.

Ja, det var det jag hade att avrapportera härifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar