Related Posts with Thumbnails

tisdag 2 november 2010

Morgondis!

Finns inte ord för hur skönt det är att få vakna och känna att huvudet är lätt igen utan smärta som tynger. Den friska luften ute gjorde gott för tröttheten jag annars brukar känna fram till middag. Det var så där härligt frostigt och disigt ute och när vi gick över den stora stenbron doftade det hav. De fick mig att längta hem. Hem till det där havet som inte är som någon annanstans och därför känns det extra bra att veta att det bara är några dagar kvar så är jag där. Jag tar min bästa vän Mattias med mig hem till min hemstad. Äntligen ska jag få presentera de för varandra. På fredag beger vi oss söderut. För en helg med min familj.

I eftermiddag beger jag mig till Uppsala igen men jag har redan nu på morgonen fått in de affärer jag behöver så jag kan ta det lite lugnt och få lite ordning här hemma innan ger mig av.

Jag har även blivit kallad till intervju nästa vecka på ett jobb jag sökte innan jag fick det här. De ville träffa mig och jag sa ja men jag vet redan nu att de inte kan ge mig något som är bättre än det jag har nu. Möjligtvis att det jobbet inte innebär några resor. Jag kommer träffa de men mest av nyfikenhet och se vad de har att erbjuda.

2 kommentarer: