Related Posts with Thumbnails

måndag 29 november 2010

Snö, snö...

...och åter snö. Fick skotta fram bilen och jag vill inte ens tänka på hur vägarna är när jag ska ge mig iväg om en stund. Kollegorna har ringt och gett rapport och det kommer bli en lugn bilfärd till Tällberg.

Hunnit med frukost med Mattias, en runda med ljusköp med Azita och hämtat sista pärmarna hos revisorn så nu är det bara packningen kvar. Blir att packa ner bikinin för ska man bo på ett hotell med SPA gäller det att vara försedd för jag ska bada bubbel var så säker. Kommer säkert unna mig en skön behandling också i veckan, det är jag värd tycker jag.

Kommer bli en skön vecka borta har jag en känsla av. Bor man så bra som vi kommer göra så finns det inget att klaga på. Och Leksandborna har redan visat sig från den bästa sidan för alla har varit trevliga när jag ringt och velat boka möte. Skillnad från de där Uppsalaborna som verkar lida av något slags Stockholmskomplex. Nääeee, självklart finns det många trevliga Uppsalabor såklart men skillnaden är ändå väldigt märkbar på folk man pratar med i olika städer. Så är det bara!

Ha en underbar måndag nu och ska ni ge er ut på vägarna så gör som jag.... kryyyyp fram!

2 kommentarer:

  1. Ha en underbar vistelse i Tällberg.

    Är lite avundsjuk.

    Hade gärna varit där å gjort dig sällskap.

    Må gott, ha det underbart.

    SvaraRadera
  2. Jag kryper. Som aldrig förr. Ha en bra månsag du också. Det finns uppenbarligen kärlek i snön också.

    SvaraRadera