Related Posts with Thumbnails

onsdag 12 maj 2010

Nu ska fötterna bli mjuka och fina...

...för jag har nämligen blivit lovad att jag ska få bli kliad under fötterna, det absolut bästa jag vet så då vill jag ha fina mjuka fötter. Nej det är inte mina skitiga fötter som färgat vattnet utan det är lavendel i som gör vattnet helt lila. Och så luktar det gott också.

Jag har gett upp städningen nu för i kväll. Vi pratade på msn tidigare och han sa han skulle inspektera städningen med vita handskar och ett kokt skalat ägg. Ja ba... va, skalat ägg liksom. Vadå ba??? Ja man skalar ett ägg och rullar det på golvet så ska det inte fastna något på. Hmm... tror inte mina golv skulle klara äggtestet men det är nog lika bra jag tar fram snabeldraken i morgon och drar några varv med svabben fall i fall han skulle få för sig att rulla kokta ägg på mina stackars parkettgolv.

Fatta att killen är utbildad yrkesofficer men nu pluggar han till urmakare *fniss* visst är det URKUL!!!

4 kommentarer:

  1. Urmakare!? Vilket lustigt yrkesval. Var på vippen att säga "finns de fortfarande" men det är väl klart att de gör...

    Nä, tycker att han får fortsätta att heta "officern" här iaf...

    P&K

    SvaraRadera
  2. Ja fast det finns nog inte så många av den sorten. Han går på den enda skolan som finns i sverige i Borensberg :o)

    Ja visst är det lite sexigare med officer och han lämnar inte det helt utan ska fortfarande jobba lite med det. Har jag tur kanske jag får se honom i unieform ;o)

    SvaraRadera
  3. Ja, officerare har städnoja... Minns när jag gjorde lumpen och fick städa pissoaren. Vid inspektionen drog befälet sitt pekfinger längs med hela rännan... slickade på det och sa: "Det smakar salt - gör om!" Så se upp för gamla militärer och städning...

    SvaraRadera
  4. Ja jag förstod nästan att hans städmetoder härstammde från det militära :o)

    Hoppas han inte kör ner fingrarna i toastolen bara :o/

    Kram

    SvaraRadera