Related Posts with Thumbnails

fredag 28 maj 2010

Det blev en liten runda på stan...

...och ett besök i gallerian där jag tillbringat de senaste tre åren men numera är jag där för att besöka mina vänner som fortfarande driver eget där och i kväll var det som sagt kvällsöppet till klockan tio. Gick mest runt och åt av diverse gratisgottis hos alla. Min vän Emma som har Karls the och kaffehandel bjöd på goda kex med ost och god marmelad och det som skulle vara till kunderna hamnade i min mage. Inne i min gamla butik bjöds det på chips och cider så det var jag ju också tvungen att smaka på sen avslutade jag det hela med kaffe och glass på Azitas café

Det blev en runda på Olearys efter butikerna stängt med Azita och Jessie. Ett glas rött och bruschetta fick avsluta kvällen sen var vi ganska nöjda och skildes åt och jag cyklade hemåt till ensamheten igen.

Skulle ju ha fikat med hockeyspelaren idag men han hörde inte av sig som han lovade. Jag skickade ett mess i kväll och skrev att det är tur att jag är en stor flicka annars hade jag blivit ledsen över att han inte hörde av sig. Fick svar att men vännen jag skickade ju klockan elva men fick inget svar. Hahaha jo men visst grabben men han vidhöll vid att så var det minsann men han hade ändå haft fullt upp. Vet att många sliter och drar i honom nu när han är hemma men han stannar till augusti så jag svarade att det är lugnt, vi hinner nog med den där fikan men jag tänker fan inte tjata. Vill han så hör han väl av sig.

Och dumma, dumma jag messade brandmannen men det kändes så jävla dumt att avsluta på det sättet. Som ovänner liksom och jag kallade honom jävla skitstövel. Nu tycker jag ju att han betedde sig som det men jag hatar att bråka och skiljas på det sättet. Han svarade på en gång för ovanlighetens skull och vi bestämde att visst vi kan väl höras av ibland.

Nu är jag trött igen trots att jag sov bort hela dagen. Fattar inte vad det är för fel.

Jaja... natti då!

2 kommentarer:

  1. Jag vill också vara vän med Emma som har Kahls The och kaffehandel :) Brukar bli en och annan pralin där på filialen i Kista på luncherna.

    SvaraRadera
  2. Lät som en trevlig kväll, men sms känslan som jag läste mellan raderna känner jag igen...

    Hoppas du får en underbar helg.

    kram
    BA

    SvaraRadera