Related Posts with Thumbnails

onsdag 12 maj 2010

Kanske är det för att få hålla handen...

...med någon när jag är ute på promenaden med hunden, kanske för att slippa sitta en hel helg till ensam i soffan, kanske det är för att få äta frukost tillsammans med någon eller kanske för att jag helt enkelt vill ha lite sällskap och gärna med någon jag kanske kan få lägga mitt huvud i knät på. I vilket fall är det bestämt. Jag får besök över helgen.

Jag känner att visst, vill han åka 40 mil för att träffa mig trots att han vet min inställning att jag inte tycker distansförhållande är det ultimata och att jag har fått min beskärda del av det efter två långa förhållande på det sättet så är han välkommen att hälsa på mig ändå om han så gärna vill. Det är inte för att jag är jätte intresserad, inte ens värst nyfiken utan jag ser det mest som att okej, kom och håll mig sällskap så kanske vi får en trevlig helg ihop men där någonstans tar mina känslor stopp.

Har liksom stoppat in hjärtat i en vadderad ask och tänker ha kvar det där tills någon lyckas beröra den där nerven igen och just nu är den fullkomligt onårbar.

Kanske jag sa ja till hans besök för att få skingra tankarna, slippa fundera på varför jag hela tiden hamnar i något slags "put on hold" läge så fort jag börja få känslor för någon. Varför jag inte är värd att lägga tid, energi och känslor på utan man ber mig hela tiden att vänta. Vänta på vad? Sist jag väntade på någon väntade jag tydligen bara på att få bli lämnad helt och hållet. Jag tänker inte göra det igen och därför tänker jag inte vänta på att magistern behaga säga att han vill träffa mig igen eller behaga ta sig tid till mig. Kanske därför jag sa ja till besök, för att sätta punkt för magistern och kanske för att glömma det som egentligen tynger mitt hjärta.

Det här blir den andra killen på nio månader jag har en riktig dejt med och jag är inte ens halvintresserad. Det går bra för Petti på dejtingfronten.

Jaja... han är trevlig, snygg, man i uniform och så är han från söder så han pratar lika illa som jag. Vi har sagt att vad har vi att förlora förutom en helg och skulle det bli skit av det så kommer det ju fler helger.

Jorosåatte...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar