Related Posts with Thumbnails

fredag 28 maj 2010

Fredag!

Nu har jag lämnat bort min lilla älskling till en ny "dagmatte" för att se hur det går så jag är hundfri till i morgon så jag kanske kan få lite sovmorgon i morgon och det kanske behövs eftersom det är fredag och planerna är att gå ut med tjejerna. Inte för att jag egentligen har råd men jag kan nog skrapa ihop 50-öringarna i botten av plånboken till ett glas vin i alla fall.

Det blir nog en uteservering men jag är rädd det kan bli svårt med plats idag när det är lönehelg men någonstans ska man väl kunna trycka ner lilla rumpan.

Håller på att ringa den där matten till tiken som Jocko gjorde med valpar och ska tala om för henne att jag inte kommer att nöja mig med de 1500 kr hon vill ge mig för valpar som hon har fått in 36.000 kr för. Känns liksom inte riktigt rimligt. Jag har googlat, ringt runt och pratat med insatta personer och ALLA säger samma sak, att jag är korkad som skulle nöja mig med den summan. Så det ska bli spännande att se hur god vilja hon har eller vad hon har för motivering till varför hon INTE skulle ge mig pengar för minst en valp som verkar vara det vanligaste i den situationen. Håll tummarna att jag kan få det jag enligt alla har rätt till.

Till sist en bild till er kvinnliga läsare men framför allt till Fiffi som önskade en fin kille att titta på och givetvis gör jag allt för mina läsare!


Visst är han väl en heting...


4 kommentarer:

  1. Men det var det värsta, skulle du bara få så lite pengar. Nej det där är inte rätt!
    Stå på dig!

    SvaraRadera
  2. Ja jag hoppas att jag kan få henne att inse själv att det där inte är riktigt rättvist!

    SvaraRadera
  3. Ja vilken snålvarg. Vi fick ju ge 6000 för våran blandras. Visserligen världens finaste men ändå och jag antar att du har en rashund med tanke på summorna, men det kanske är många valpar?

    SvaraRadera
  4. Tack, snälla det var inte dåligt,det är bara två vita lakan som saknas,sen är man i himlen .Fiffi.

    SvaraRadera