Related Posts with Thumbnails

måndag 24 maj 2010

Första dagen med nya jobbet!

Det är ju inte skarpt läge ännu utan vi har bestämt vd:n och jag att jag börjar ute på fältet efter den första juni för det är först då jag en har egen bil så nu är det ju upplärning som gäller och idag och i morgon befinner jag mig alltså inne på kontoret. Sen kommer det att bli några dagar ute på fältet med några av säljarna och det är de dagarna jag ser fram emot mest för det är först då jag kan få en riktig känsla av hur det fungerar.

Men det är ett hjärtligt företag och härliga människor och en del hundar som välkomnade mig och Jocko när vi kom idag. Alla är jätte mysiga. Min närmaste chef som då är säljchefen är en ung, lång, blond och blåögd kille som jag tror har ett finger med i spelet att jag fick jobbet för honom charmade jag redan vid vårt första telefonsamtal. Sen sitter det två andra unga tjejer som tar emot våra ordrar och direkt när jag såg de två ihop kom jag att tänka på Piff o Puff så nu kommer de att gå under det namnet. Jätte goa tjejer båda två. Sen har vi en annan lite äldre dam som svarar i telefon och jag tror hon sköter ekonomin och hon pratar finlandssvenska så hon får namnet Muminmamman.

Idag har den mesta tiden gått åt till att gå igenom alla produkter och det finns ca tio tusen olika produkter jag ska hålla reda på och sälja så det är lite att lära sig men det känns bara så himla bra. De är så måna om mig och är oroliga det ska bli för mycket på en gång men jag känner mig som en svamp som bara vill ha mer, mer. Så allt känns bara superkul och mysigt. Underbar personal och jag känner starkt förtroende för produkterna jag ska sälja vilket är A och O för mig när det gäller att kunna göra ett bra jobb och jag har god tid på mig att få lära mig och de tar hand om både mig och min hund på bästa sätt. Tänk att få en arbetsgivare som älskar hundar och som välkomnar honom lika mycket som mig. Helt underbart!

I morgon har jag och vd:n tid med varandra för att gå igenom lite mer praktiska saker som behövs. Typ dator, telefon och sånt och sen mina vänner om jag sköter mig och får vara kvar blir det dags att plocka ut en tjänstebil.

Nu har jag och Jocko installerat oss på hotellet i alla fall och han sover redan gott i vår stora hotellsäng här brevid mig. Vi har det riktigt mysigt han och jag efter vår första dag på jobbet.

Nu blir det lite kvällskaffe för Petti!

9 kommentarer:

  1. Låter ju fantastiskt trevligt!! Hoppas verkligen att detta blir bra.

    ..och imorgon får du njuta av en hotellfrulle - passa på och NJUT!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Ja gud hotellfrukost är nästan det bästa med det här jobbet, hihi.

    Kram vännen!

    SvaraRadera
  3. Det låter ju jättebra! Hoppas det fortsätter i samma anda.. :)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Ja nu är det mycket upp till mig.
    Kämpa och göra mitt bästa :o)

    Men det känns bra!

    Kram

    SvaraRadera
  5. vad bra allt låter, så himla glad för din skull :) kram!

    SvaraRadera
  6. Tack Jennie!
    Önskar jag kunde dela med mig lite till dig :o(

    Hoppas det blir din tur snart!

    Massa kramar!

    SvaraRadera
  7. Nu vet jag inte vilka behov du har av din tjänstebil, men jag körde en Passat Syncro diesel för några veckor sen, och tyckte den kändes helt okej.

    Personligen skulle jag dock skippa fyrhjulsdriften och välja en automat istället.

    Eller varför inte en Saab 9-3 kombi med dieselmotor.

    SvaraRadera
  8. Sebastian det kommer att bli en automat!
    Volvo.

    Kommer bild senare!!

    Kram

    SvaraRadera
  9. Beklagar att du får åka Volvo, men man kan ju inte få allt ;)

    SvaraRadera