Related Posts with Thumbnails

söndag 23 maj 2010

Det regnar ute...

...och jag tänker på saker som att jag skulle vilja ha honom här och få kyssa hans underbara regnvåta läppar men jag tänker även på andra saker som jag inte riktigt förstår. Som varför man kommer in hit och läser mina ord om man inte tycker om mig? Om man tycker jag är en sån dålig människa som man känner ett sånt motstånd till varför fortsätter man då att hälsa på mig? Är det bara för att reta sig på mig, på det jag skriver och vem jag är? Jag förstår inte det för jag själv skulle aldrig läsa en blogg om jag bara stör mig på personen som skriver den. Alla de bloggar jag läser skrivs av personer jag känner något för på ett eller annat sätt. Ingen jag stör mig på eller känner ett sånt starkt motstånd till så att jag bara retar mig. Jag skulle inte lägga negativ energi på det om jag själv inte behöver. Varför?

Sen tänker jag på varför alla daggmaskar måste envisas med att kräla fram ur sina gömmor varje gång det regnar och lägga sig mitt framför mina fötter där jag går och gör så att jag nästan måste kräkas. Daggmaskar må vara snälla och oskyldiga små djur men ingen kan få mig att tycka något annat än att de bara är äckliga.

Men en bra sak som är bra med att det regnar förutom daggmaskar i miljoner är att jag kan göra sånt jag inte vill göra när solen skiner. Städa tex. Sen blir det att packa ihop väskan för i natt ska jag sova hos Mattias för att slippa ta taxi till tåget i morgon mitt i natten för vi ska bege oss till Nässjö jag och Jocko där jag ska bli upplärd i mitt nya jobb. Det vimlar av hundar på kontoret där så Jocko var välkommen så vi ska bo på hundvänligt hotell han och jag. Ska bli så underbart att äntligen få komma igång med att få jobba och att de är så hundvänliga är ju ett enormt plus i kanten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar