Related Posts with Thumbnails

lördag 5 december 2009

Sov så gott...

....medan du fixade frukosten klar. Du är så snäll och pysslar om mig och får mig att känna mig som en liten prinsessa.
Fick somna nära dig och vaknade tidigt av att du ville ha mig. Vi får aldrig nog av varandra och när vi har sex är det magi. Vi kan inte låta bli varandra utan måste pussas och ta på varandra hela tiden.

Du hämtade mig vid tåget igår. Mötte mig med världens största leende. Du kysste mig och sa jag var så fin. Du får mig att le och känna mig så speciell.
Vi åkte till ett mysigt fik med öppen spis och massa levande ljus. Vi satt där i soffan och drack vårt kaffe och brydde oss inte om alla andra utan kysstes och smektes och det var så härligt och mysigt att bara få vara dig nära.

På kvällen ser vi film, äter pizza och dricker gott vin och hela tiden måste vi ta på varandra. Jag har en mysig känsla i magen av att få vara hemma hos dig. Känner mig lugn, trygg och du gör allt för att ta hand om mig. Smeker mina fötter, min rygg och dina fingrar pillar hela tiden kärleksfullt i mitt hår. När du ser på mig så ler du med hela ansiktet och jag njuter av att få vara så omtyckt.

Vi älskar om och om igen och jag minns inte när sex var så kärleksfullt. Vill stanna tiden och vara i den här stunden lite längre. Få känna den här känslan utan att behöva tänka på vad som händer sen, hur det ska bli eller grubbla på alla mina frågor.

I morgon åker vi hem till mig och på måndag flyger du iväg. Då är jag själv igen... och alla frågor kommer ifatt. Men nu är jag här. Du och jag och jag njuter av varje sekund.

Vill stanna här lite till...

3 kommentarer:

  1. Vore inte så dumt att kunna stoppa tiden ibland =)

    SvaraRadera
  2. passa på och njut av stunden utan att tänka så mycket, resten kommer av sig självt om det är så meningen.
    mamma som tror på ödet.

    SvaraRadera
  3. Låter så trevligt det där. *drömmer mig bort*
    Dock inget man vill läsa på en tråksöndag när man själv ligger förkyld i soffan och tycker synd om sig själv. ;)

    Sköt om dig och njut av tillvaron Petra.

    SvaraRadera