Related Posts with Thumbnails

torsdag 3 december 2009

Frukosten...

...blev jag bjuden på av min älskade vän Mattias på vårt stammisbageri idag. Skönt att få komma upp i lite god tid och hinna göra lite nytta idag också. Igår blev det alldeles för sent uppstigande för mig men jag får väl unna mig det nu så här i början av min ledighet. Men jag måste akta mig för det där för jag har nämligen en tendens att kunna sova i stort sett hur länge som helst, och jag kan ju knappast begära att Mattias ska bjuda mig på frukost varje dag för att jag inte ska sova bort hela dagen.

Men igår var det skönt att kunna sova ut även om man kan tycka att det är lite i överkant att sova fram till klockan tolv på dagen. Men sängen var helt enkelt för skön för att lämnas tidigare. Så min frukost åt jag inte förrän vid klockan halv två igår men då njöt jag också ordentligt. Tände ljus och gjorde det riktigt mysigt. Bara doften av nygjort kaffe och brinnande stearinljus gjorde mig så lycklig och gott till mods. Jag njuter verkligen av min ledighet på alla sätt.

Idag blir det att fortsätta med den stora städningen som pågick hela dagen igår men som inte blev klar. Finns inget bättre än ett nystädat hem. Synd bara att jag är expert på att stöka ner igen på noll och ingenting.

Ha en bra dag...

2 kommentarer:

  1. Jag säger då det, frukost is da shit ;=) !

    Kram
    /Douglas

    SvaraRadera
  2. Douglas> Ja verkligen. Dagens mysigaste mål och med trevligt sällskap är det ännu bättre!

    Kram

    SvaraRadera