Related Posts with Thumbnails

tisdag 8 december 2009

Dansa...

...har jag gjort sen jag låg i mammas mage och fortsatte när jag kommit ut. Jag må vara 36 år gammal men är det något den här gamla kroppen fortfarande kan så är det att dansa och i morgon ska jag få hålla en dansklass för första gången på länge.
Det finns inget som kan få mig så yr av glädje som när jag får hålla en riktigt bra dansklass. Med riktigt bra pulserande musik och avancerade steg som får gruppen att känna sig som om de vore med i en musikvideo på MTV.

Jag slutade att instruera i afrikansk dans i höstas för tiden fanns helt enkelt inte som det tar att fixa musik och sätta ihop steg. Men den här typen av dans jag kör i morgon har jag sån rutin på att jag i stort sett bara kan gå in och köra så därför kan jag hoppa in så här fort nu när de bad om hjälp. Gud så roligt det ska bli. Jag längtar verkligen.

Min klass idag gick bra och det var i stort sett fullt. Önskar jag kunde få hålla fler klasser i veckan men det finns tydligen inte utrymme för mer. Ibland funderar jag på att söka mig till andra ställen i stan. SATS tex. Har kört klasser för de i flera år tidigare hemma i blekinge men jag gillar den familjära känslan det är på stället jag jobbar på just nu. Den försvinner ofta på de lite större ställena.

Hur går det med din träning? Vilket ställe tränar du på?

1 kommentar:

  1. Jag har träningskort på Friskis, men det var några månader sen jag var där sist. Nästa år ska det bli bättre frekvens på besöken. Då det förhoppningsvis lugnat ner sig lite på jobbet. Skulle vara nyttigt med lite träning för min del.

    SvaraRadera