Related Posts with Thumbnails

onsdag 30 december 2009

Nyårskrönika!

Alla är så duktiga på att sammanfatta år 2009 på sina bloggar. En del gör det månadsvis och har full koll på vad som har hänt under året månad för månad. Andra delar upp det i kategorier genom att nämna allt från bästa händelse, bästa resan osv.
Hur fan kontra man det?
Jag har ju knappt koll på vad jag gjorde förra veckan, ännu mindre vad som hände i mars i år. Och när jag funderar så vet jag inte om jag har något kul eller spännande alls att komma med om hur mitt 2009 har varit.

Men bara för att jag så gärna vill vara precis som alla andra så ska jag ändå göra ett tappert försök att sortera upp lite i hjärnkontoret och se om det finns något av värde i arkivet.

Sammanfattning av PETTIWOMANS 2009!

KARRIÄREN
Drev min butik men hela året bestod av vetskapen att den skulle stänga då de franska ägarna bestämt sig för att slå igen fyra st butiker i Sverige.
För mig innebar det att börja tänka i nya banor och en helt underbar möjlighet dök upp att få öppna en ny butik.
Det har varit många turer fram och tillbaka för att få allt på plats. Första mötet hade jag redan i februari och hela våren bestod av möten fram och tillbaka med bank, gallerians hyresvärd, franchisegroup och ägarna till det företag jag ville öppna butik för.
Sen blev det strul och allt låg på is hela sommaren. Hösten kom och då tog allt fart igen.
Nya möten fram och tillbaka och äntligen börja det lossna.

Jag lämnar min gamla butik i november och tanken är att jag ska öppna den nya butiken i mars men inget var ännu helt klart. Så antingen blir jag arbetslös och jobbar min sista dag som egen företagare eller så faller allt på plats och jag blir ny butiksägare.

NU mina vänner är allt klart. Innan jul fick jag besked så japp, det blir en ny butik. Inga papper är påskrivna men jag hoppas att jag inte gör något dumt nu när jag berättar utan utgår från att allt är klart och att inget händer innan papprena är påskrivna.

DEJTING
Har tappat räkningen på alla jävla dejter jag haft. Början av året hann jag avverka en del och alla slutade med samma utgång INGET!!!
En del av killarna var riktigt bra men på det stora hela verkar det som jag bara lyckades hitta idioter av alla de slag.
Tappade sugen rejält och tänkte ge upp allt var kärlek och relationer hette.

KÄRLEK
Mm... så hände något! I början av sommaren fick jag kontakt med någon som stal mitt hjärta.
Inte bara stal det utan krossade det totalt.
Hela sommaren och hela hösten befann jag mig i någon slags kärlekskoma. En historia jag inte vill eller orka skriva om igen men de flesta vet. Men jag kan säga att jag har nog aldrig haft den typen av känslor för någon innan han kom in i mitt liv.
Han har funnits där hela tiden i mina tankar och gör fortfarande men på ett helt annat sätt.
Och ja, vi har fortfarande en viss kontakt även om många säkert inte kan förstå varför.
Men det är min ensak och den vänskapen betyder mycket.

Och att jag kom över det stora sveket berodde helt enkelt på att jag blev räddad. Av en människa som har kommit mig nära och som idag har en speciell plats i mitt hjärta.
Vår historia skulle jag kunna berätta om och om igen. Om hur vi möttes första gången och hur det utvecklades från något som bara var en lek och som bara handlade om lust till något som blev så mycket mer.
Idag saknar jag honom när han inte är mig nära och ja... jag får nog kalla det kärlek.
En kärlek som inte varit helt okomplicerad och som jag in i det längsta försökt stå emot.
Nu inser jag mig besegrad men hur framtiden blir vet jag som sagt inte alls.

VÄNSKAP
I maj tog Azita över cafét utanför min butik och vi fann varandra direkt. Hon har kommit att bli min bästa väninna. Ja innan var det ju bara M&M för hela slanten så jag hade saknat en riktigt nära tjejkompis. Jag har många fina vänner men jag saknade en EGEN bästis. När man kommer ny till en stad har alla liksom sitt så när Azita kom in i mitt liv kunde jag äntligen få känna den där känslan av att ha en riktigt nära väninna.
Jag älskar henne över allt annat och hon har funnits där för mig under alla jobbigheter jag gått igenom detta året. Allt från krossade hjärtan till krossade drömmar.

Jag tänker inte skriva mer än så för det är liksom de sakerna som mitt 2009 har handlat mest om. Det har givetvis hänt massa annat kul och spännande men jag nöjer mig så här!

Nu ser jag bara fram emot 2010 och jag har ju verkligen något stort att se fram emot också. Min nya butik kommer givetvis att ta mycket tid men jag hoppas det kommer finnas tid till en del annat också.

Mest hoppas jag på besvarad kärlek. För det fick jag inte så mycket av under 2009!

Låt 2010 bli kärlekens år...

4 kommentarer:

  1. Vad fint skrivet. Jag önskar dig all lycka med både nya butiken och med kärleken, så lägger vi det här märkliga året bakom oss och går vidare!

    Hoppas ni får en mysig kväll ikväll, Gott Nytt År på dig!

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas du får ett underbart 2010 och om du bara ger det lite tid kommer nog även kärleken att bli som du önskar.

    "Never give up on someone you can't go a day without thinking about...

    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja - låt 2010 bli den besvarade kärlekens år!

    Spännande med ny butik!

    KRAM & Gott nytt år!

    SvaraRadera
  4. Tack tjejer och hoppas ni också får ett bra nyår!

    Massa kramar!!

    SvaraRadera