Related Posts with Thumbnails

måndag 28 december 2009

Centralstationen...

...i Stockholm är väl inte direkt det stället jag känner för att befinna mig på i över 2,5 tim väntandes på tåget hem till Gävle. Men nu är det så och här sitter jag.

Resan hit genomled jag genom att äta en styck torr lussebulle, en chokladbit som sköljdes ner av kaffe i pappmugg som jag lyckades tjata till mig en påtår av. Ett antal damtidningar bläddrades igenom och innan datorn dog hann jag logga in på match.com i ren tristess. det fanns inga frierier från någon snygg hunk denna gången heller. Bara patetiska mail. nu är jag elak men eftersom jag inte riktigt är mottaglig känns allt bara påklistrat och tillgjort och eftersom jag blivit bränd så många gånger av killar från nätet tar jag ingenting på allvar av deras smicker. Tror ändå bara att de vill innanför trosorna på mig och dit kommer de inte ändå!

Medans jag led av tristess på tåget led hunden min av kåtslag. Det fanns en löptik med i kupén och dennes matte gjorde allt för att möblera om bland alla som kom in med hanhundar så det inte skulle bli en hundorgie.

"Skulle du kunna sitta någon annanstans för hon löper? Ja det är ju för din hunds skull"

Grejen är ju bara att det finns liksom inte så många platser för djur så till slut blev det lite svårt att hålla alla på avstånd för just idag skulle ALLA med hanhundar åka tåg. Så det slutar med att det är en hel kupé full med kåtrusiga byrackor som ylar och piper.

Funderar på om jag också kan säga så till alla män nästa gång jag har mens och åker tåg...

"Ursäkta skulle du kunna sitta någon annanstans för jag har min mens och jag blir lite extra kåt då, så för din egen skull så jag inte hoppar på dig kanske du kan sätta dig där borta?"

Så.. nu har jag läst alla mina favoritbloggar, druckit dyrt kaffe och även stationsbloggat. Hur får jag nu tiden att gå en timme till på det här stället?

7 kommentarer:

  1. Petra.
    Botanisera i en av Sveriges mest välsorterade tidningsbutiker.
    Det finns massor av tidskrifter man inte trodde fanns.



    Bon voyage.


    kram

    SvaraRadera
  2. 2,5 timmes väntan när du nästan är hemma känns ju lite drygt.
    Men kramarens tips är väl ganska bra, finns säkert någon fototidning att läsa.

    SvaraRadera
  3. Va??? Var då???

    Du menar väl inte Pressbyrån ;o)

    Kram

    SvaraRadera
  4. Det är väl inte för inte man kallar hundar för djur? Människor förväntas väl ha något bättre värderingar som till exempel trohet och sånt.

    SvaraRadera
  5. Haha, I LOVE din idé om hur man ska instruera männen runt omkring en när man har mens. Men varför begränsa sig bara till tågåkning? Tycker att vi applicerar det på alla tillfällen i livet där vi måste förhålla oss till män. Det är DERAS ansvar att hålla sig på avstånd. Hmm... det här kan jag jobba med...

    Hoppas du kommer hem ordentligt!

    Bamsekram till dig och frustrerade vovven

    SvaraRadera
  6. Känner igen det där med att vara kåt på tåget. Stackars hundkrake.

    SvaraRadera