Related Posts with Thumbnails

söndag 26 september 2010

Jag njuter av att få vara hemma. Det känns som de dagarna är alldeles för få nu för tiden. Borta från måndag till torsdag sen är det inte många dagar kvar så det känns som om helgen blir lite helig. Men jag hinner inte riktigt med allt jag vill göra under de få dagar jag befinner mig på hemmaplan. Att tvätta är en utopi för det finns aldrig tid ledig på helgen när jag väl kan. Det finns flera projekt jag skulle vilja ta tag i men som också aldrig blir av för det blir svårt att välja bort att som nu sitta med tända ljus under en filt i soffan och bara njuta av att få vara hemma.

I morgon åker jag igen så väskan ska åter packas för flera dagars jobb ute på fältet. Men denna gången kommer det bli skönt att komma hem eftersom jag faktiskt har hunnit städa och få undan all disk som hade växt sig till ett berg så när jag kommer hem på torsdag behöver jag inte tänka på att städa är det första jag behöver göra.

Men det finns som sagt andra projekt jag vill ta tag i. Som att måla om fondväggen i sovrummet. Rensa och städa i alla skåp. Skruva ner badrumsskåpet som Mattias och jag har satt upp snett, måla väggarna och sätta dit det rakt igen. Och jag behöver göra en rensning till inför nästa helg när jag ska tillbaka och stå på loppis. Denna helgen blev det inget för jag prioriterade mitt besök så idag var jag trött efter att han åkt och somnade om som en liten gris i soffan. Så nästa helg får jag se till att ta mig dit igen för även om jag fick en bra lön denna månaden gick i stort sett allt åt för att komma i fatt men det känns skönt att äntligen vara på noll igen efter att ha legat på minus i stort sett varje månad sen i december.

Nu ska jag fortsätta mysa i soffan framför Ensam mamma söker, unna mig en kaffe och ett antal Ballerinakex.

Hoppas ni har en trevlig kväll!

6 kommentarer:

  1. Hon Ensamma mamman Linda verkar ju vettig.

    SvaraRadera
  2. Ja hon verkar vara "min" typ av tjej av det lilla jag sett.

    SvaraRadera
  3. det mest pinsamma programmet som finns :p

    SvaraRadera
  4. Då ska ni ta en titt på Kungarna sv Tylösand, där pratar vi pinsamt program :-)

    SvaraRadera