Related Posts with Thumbnails

onsdag 8 september 2010

Det blev akuten!

Vaknade i natt och svullnaden hade blivit gigantisk. Den lilla pärlan syntes knappt längre utan hade åkt väldigt långt in i svullnaden. Först funderade jag på att åka till någon järnhandel och inskaffa en avbitartång för att själv klippa av eländet men bestämde mig för att åka till akuten istället.

Smög ut från hotellet för jag vågade knappt visa mig för folk. Såg ju hemsk ut. Kollegan J fick följa med mig och inne på akuten blev jag väl omhändertagen. Givetvis kom en suuuupersnygg manlig sköterska in i väntrummet och satte sig på huk och la sina varma händer på mina knä, tittade mig djupt in i ögonen och frågade med mjuk röst, hur är det här då?

Det gick knappast att undgå eftersom jag såg ut som ringaren i Nottredam fast med en puckel i ansiktet istället för på ryggen. Han tog med oss in i ett rum och den snälla tjejen som tog emot oss i receptionen kom också in för hon var nyfiken på hur han skulle fixa det här. Jag tror hon var lite förtjust i honom också men vem kan klandra henne. Det blev mycket skratt och skämt i allt elände för egentligen var jag rädd som ett litet barn. Fick bedövningssalva och han vred och vände på den där stackars piercingen och talade om att den lilla plattan på baksidan hade grävt sig in i köttet. Mmmm, mysigt!

Kollegan J fick stå brevid och hålla mig i handen hela tiden och han pratade lugnande med mig och till min glädje tog han ibland på mina fötter, lite så där i förbifarten. Det tog tid och det gjorde fruktansvärt ont men hela tiden sa han vilken duktig flicka jag var trots att tårarna sprutade och jag hulkade högt. Kände mig som en fyraårig flicka men det var hemskt.

Han skojade och sa att du får komma och ge mig en puss sen när svullnaden lagt sig, eller var det kanske jag som sa det. Jag vet inte riktigt för det flirtades rejält trots smärta och var som sprutade. Njaa, men bara om du är singel sa jag och han frågade om det var ett krav eller en önskan. En önskan sa jag då och då svarade han att den ska jag nog kunna tillgodose!


Äntligen borta!
Till slut fick han bort allt och det kändes som en befrielse. Jisses vilken upplevelse. Jag blev uppskickad till öra-näsa-hals eftersom jag hade en rejäl infektion. Där skulle två kvinnliga läkare klämma och känna och en spruta fick jag som fan gjorde minst lika ont som hela den där ta-bort-operationen gjorde. Var klämdes fram och det tvättades och på med fint plåster. Sen blev det apoteket för antibiotika

Ja så 500 kr fattigare och en piercing mindre ligger jag nu här på hotellet och känner mig allmänt susig och febrig men framför allt med en grymt snygg svullen läpp. Blir inga kundbesök idag för då skrämmer jag väl slag på folk.


En timme senare efter besöket på akuten får jag ett sms...

"Jag visste jag sett dig någonstans förut ;o)"


Och så den här bilden....


Det var från sköterskan på akuten!

Hihi...


14 kommentarer:

  1. WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Äntligen händer det... *jublar*

    SvaraRadera
  2. Hahaha ja ia nu ska vi ju inte ta ut något i förskott men lite gulligt var det allt :o)

    SvaraRadera
  3. Men hallå ja! Vissa har flyt när de åker till akuten! ;)
    Nu hoppas jag massor..ja på vad behöver jag väl inte säga. ;)

    Tom, mmm ett himla bra namn tycker jag med, har också en "sån"..

    SvaraRadera
  4. Se där ja... en kille med humor är ju aldrig fel! ;o)

    SvaraRadera
  5. Jag tycker att det var trevligt att han var så gullig mot dig, men att stöta på en patient? Näe.

    SvaraRadera
  6. Jag menar.... HALLÅÅÅÅÅÅÅÅ...... varför i hela världen skulle han sms:a dig annars?? *hihi*

    SvaraRadera
  7. haha, förlåt.. men du såg jävligt rolig ut på nedersta bilden :D

    hoppas det går ner snart. kram.

    SvaraRadera
  8. Haha det var ingen liten svullnad du hade :)

    SvaraRadera
  9. Men det blir inget hångel då?

    SvaraRadera
  10. Men vännen... Din stackare! Alltså inte Tom-biten ;P Det lät bara myyysigt! ;)
    Kram på dig!!

    SvaraRadera
  11. Haha! Vad roligt, kul med flörtande som är lite oväntat och i situationer där man inte känner sig direkt het ;) Då vet man att de uppskattar ens humor och personlighet.
    Kram Milla

    SvaraRadera
  12. Men åhh vad roligt för dig tjejen. Ingen olycka som inte för något gott med sig ;)

    kram

    SvaraRadera
  13. Haha, fy faaan vad det ser ut!! Kan inte låta bli att skratta, men jag hoppas för din skull att det går ner snart (svullnaden alltså!). Stackare!

    Men ja... skönt när det går åt andra hållet, nu är vi två som messat läkare - du fick mess från sköterskan istället, det gillar vi! Tummen upp!

    SvaraRadera
  14. ajaj, hoppas att svullnaden lägger sig snart - och att du får trevligt på middagsdejten. :)

    SvaraRadera