Related Posts with Thumbnails

måndag 20 september 2010

Ensam...

...i en jättesäng, kramsugen och kelig. Måtte denna vecka gå snabbt så det snart är helg!

Saknar dig vännen!

4 kommentarer:

  1. Hej syssling det var länge sedan, jag sitter här imin ensamhet och vet inte vad jag ska göra, nu när Daniel har flyttat hemmifrån,så jag tänkte ta lite tid från dig ,och fråga hur gammal var du när du tog steget ut från din älskade mamma, hur tog hon det,vad jag kan förstå så var det inte lätt,den där jävla seprationsångesten tar ju livet av änn,man tänker vad ska jag göra nu,ingen mat på spisen som väntar, ingen tvätt som ska tvättas eller strykas utan bara min egen,tänk så jävla barnslig man blir när man får barn på äldre dar,förlåt ville bara ventilera mig lite.Täffade din kusin Anicka på RUSTA allt var bra,ja du vet var jag bor.Lycka till på jobbet och ta dom rätt upp och ner jag vet att det är en Ed i dig med råge,DIN SYSSLING.

    SvaraRadera
  2. Ett ensamt hjärta - oinloggad21 september 2010 kl. 07:38

    Men du ser ganska glad ut för att vara ensam ändå! :) Ha en bra dag idag! Kramar

    SvaraRadera
  3. Sysslingen min, mamma och jag klippte nog av navelsträngen först när jag flyttade till Gävle för fyra år sen men hon hade ju två kvar hemma att passa upp på.
    Njut av ensamtiden istället. Ta hand om dig själv. Njut av att inte behöva passa upp på någon längre. Det finns massor av saker att njuta av istället för att sakna de där sakerna. Daniel finns ju kvar ändå.
    Kram på dig!

    EEH jag har det ganska okej ändå så jag ska inte klaga :o)

    Fröken just nu är det inte så laddat men jag hoppas det blir till helgen, hihi!

    Kram på er tjejer!

    SvaraRadera