Related Posts with Thumbnails

torsdag 30 september 2010

Im driving in my car!

Det var skönt att äntligen få styra den lilla BMW:n hemåt idag efter hela veckan borta och jag känner mig som en dålig vän som inte följde med Mattias ut och tog ett glas vin i kväll men jag orkar inte mycket mer än att ha min välsvarvade (ja jag är snäll mot mig själv idag och skriver inte fläskiga) röv djupt nersjunken i soffan.

Trots att jag var trött när jag styrde in i Gävle ville jag hinna med att träffa Azita så jag hämtade upp henne sen hade vi en mysig stund på stan med fika på stammisfiket och ett antal butiker avverkade. Jag köpte såklart inget men jag märker att glädjen att titta på snygga underkläder har kommit tillbaka *fniss*
Den glädjen försvann någonstans i början av året av naturliga skäl och har inte riktigt funnit någon anledning att komma tillbaka... förrän nu! Nu finns det ju någon jag gärna vill ska se mig i de där snygga och sexiga underkläderna och jag myser av den tanken när jag går där och stryker händerna över spetsar och små kreationer som skulle få mormor att rodna. Frågan är när/om jag får chansen igen att njuta av att bli tittad på? Jag hoppas och önskar att det inte dröjer allt för länge och kanske jag då har köpt någon av de där fina kreationerna!

Jag är fortfarande i valet och kvalet om jag ska ta mig ner till stan och ta ett glas vin i alla fall med Mattias.

Ska jag? Ska jag inte? Ska jag? Ska jag inte?

1 kommentar:

  1. Du ska tycker jag! :)
    Kram å ha det så kul om du nu går eller stannar hemma :)

    SvaraRadera