Related Posts with Thumbnails

torsdag 16 september 2010

En vecka med flow!

Ibland är det som allt liksom kommer på en gång. Är det dåligt är allt dåligt och olyckor dras till en som flugor runt en koskit. Som tur är kan det lika väl vara på det andra hållet, tack och lov.

Och jag är glad... liksom flyter med, för jag vet ju att det kan vända lika fort som vinden. Att de dagar som är bra kan lika väl på en sekund bli en dålig dag.

Jag har i alla fall fått veta att lönen är på väg från mitt gamla jobb. De har gått i konkurs och nu ska jag få lönen utbetald via den statliga lönegarantin.

Och igår fick jag ett samtal (men tänker inte dra hela låååånga historien) men jag har i 1,5 års tid bråkat med Telenor om att jag betalar 400 kr i månaden för en telefon jag inte har och ett abonnemang jag inte använder. NU har de äntligen tagit sitt förnuft till fånga efter att jag skrivit två A4-sidor till de om hur besviken jag var. Så nu har jag en utgift mindre varje månad och det känns otroligt skönt. Men pengarna jag betalat helt i onödan kan jag se i stjärnorna efter.

Nu ska jag dricka kaffe på min lilla kontorsplats och sen blir det lunch med finaste Mattias. Och sen mina vänner, sen åker jag till Falun!

Myyys....

2 kommentarer: