Related Posts with Thumbnails

onsdag 29 september 2010

Hotellsängsbloggning!

Det mest spektakulära som hänt denna onsdag är väl att jag höll på att slå baklänges när jag skulle betala maten jag och kollegan P åt i hotellrestaurangen och det visade sig att det vattniga glas vin jag tog till maten kostade hela 79 svenska enkronor. Hallå.... jag hade inte sagt om ifall jag satt på en fin restaurang med vita dukar och svanvikta servetter men vi snackar en sunkig Scandichotellrestaurang. Jag trodde hon drev med mig men nädå, vinet kostade 79 kr. Ja brukar inte bry mig så mycket om vad saker och ting kostar men att betala lika mycket för ett glas vin som en drink på krogen vanligtvis kostar var lite mycket även för mig!

Det händer liksom inte så mycket mer de här jobbdagarna ute på fältet. Man åker runt, jagar kunder, glad om man får in lite pengar, ringer och tjatar på folk och knappar in adress efter adress på GPS:en och har man tur finns någon där som vill skriva på ordern man har med sig. Sen drar man till hotellet, softar i sängen, pillar naveln, luktar på rentvättade lakan och sen är det dags för att äta lite och sen tillbaka in på rummet. Ja så här ligger jag nu. Låter som världens mest spännande liv va!

Tur man inte har betalt per intressant blogginlägg för då hade jag fan inte blivit rik.

Ja mina vänner... mycket roligare än så blir det inte idag! Inget skvaller, inga känslosvallningar vare sig åt ena eller andra hållet. Allt är bara tråkigt neutralt.

Får väl porrsurfa lite för att roa mig själv kanske...

2 kommentarer:

  1. Hmm jag hade någon bra kommentar på G, men sen gick jag och hämtade te-koppen från köket, någonstans på vägen tillbaka tappade jag bort vad jag skulle säga, så jag får återkomma. ;)

    SvaraRadera
  2. Hahaha ja gör det!
    Kan inte tänka mig att det finns något vettigt att säga om det här blajblajinlägget :o)

    Hoppas teet var gott!

    Kram

    SvaraRadera