Related Posts with Thumbnails

onsdag 29 september 2010

Goooooodmorning!

Eller morgon åtminstone för även om jag både fick frukosten framdukad, hunden rastad och ny tandborste så är inte tidiga mornar min starka sida och Mandys säng var allt för skön för att jag skulle vilja kliva upp. Men en dusch och lite kaffe fick mig att vakna till någorlunda i alla fall.

Är på hotellet nu men rummet är ju såklart inte färdigt för incheckning så Jocko och jag husera just nu nere i foajén och jag ska försöka börja jobba så smått. Har sju kunder att avverka i Västerås under dagen och i morgon så det är väl inte allt för betungande.

Jocko har redan varit på äventyr då min telefon ringde och jag behövde lägga fokus några minuter på chefen. Jocko är oftast lös och håller sig runt mina ben men något sa honom att han skulle lämna den platsen så när jag tittar upp är han helt plötsligt borta. Några killar ser min förvirrade blick och frågar om jag letar efter en hund och talar om att han klev in i hissen och befinner sig nu på våning tre dit de tryckte upp hissen till en kollega. Jag möter en kille i hissen och frågar om han sett en hund. Ja han är på våning tre svarar han.
Jo då, på våning tre står han vid hissdörren och viftar på svansen när jag kommer dit.

Nu ska jag jobbe...

1 kommentar:

  1. haha, lille Jocko.. han vill ha egna äventyr ;) kanske fanns en tik på tredje våningen?

    SvaraRadera