Related Posts with Thumbnails

söndag 21 februari 2010

Tjejer låt mig få presentera...



...Henrik från Göteborg!

Jag har själv försökt få honom på fall och var lite småförälskad i honom men vi har kommit fram till att vi bara ska vara vänner. Vänner med förmåner kanske jag ska tillägga.

Henrik och jag träffades för lite mer än ett år sen och har träffats med några månaders mellanrum sen dess och det var väl vid tredje träffen jag insåg att jag faktiskt fått lite känslor för honom. Inte så konstigt för det är världens snällaste kille och vi har alltid hur roligt som helst ihop. Men som sagt, vi behöll vår vänskap istället för att krångla till det med känslor.

Nu har vi inte träffats sen i somras och jag saknar honom faktiskt ibland. Dels för att vi har så otroligt kul ihop med massa bus och skoj men också för att det är en av de få killar jag kan träffa och få närhet och mys av utan att behöva må dåligt av det. För jag vet att han tycker om mig och respektera mig för den jag är och verkligen visar sin omtanke när vi träffas. Den enda jag kan ha sex med utan att känna mig utnyttjad eller utan att själv behöva ha andra känslor. Jag klara inte av den där biten med andra utan att må dåligt eller få känslor som inte är besvarade.

Henrik är min egen Superman, mitt ständiga smeknamn på honom.

Anledningen till att jag skriver om honom just nu är för att vi precis pratat och bestämt att vi kanske borde ses snart. Och sen ville jag göra honom en tjänst att hjälpa honom på traven lite eftersom jag vet att det är många tjejer från Göteborg som läser min blogg och han skulle behöva träffa en riktigt go och snäll tjej.

Så här tjejer , varsågoda *fniss*

Henrik är 27 år
Två barn
Utbildad massör (helt ljuuuuvlig massage ger han)
Älskar att träna
Dricker mjölk till allt

Så Henrik snart kan du bara välja och vraka!!!!

7 kommentarer:

  1. Attans att man inte bor i Gbg då... ;oP

    SvaraRadera
  2. Hahah nä då han har dejtat tjejer förr i Stockholm...

    SvaraRadera
  3. Haha, din gamla avlagda liksom?
    Nja...

    SvaraRadera
  4. Anonym> Hahaha vadå gamla avlagda??
    Alla har ju varit med nån liksom... det går ju bara runt, runt...

    Jag har inga problem med att dela med mig om det nu är så du ser det ;o)

    SvaraRadera
  5. ville han att du skulle lägga ut de där bilderna? :o känns ju lite oseriöst...
    nu spelar ju den där killen i en annan liga än jag, men jag skulle inte bli ett dugg intresserad av nån som vill framhäva sin kropp sådär, men jag är kanske konstig :)

    ett plus för mjölken dock.

    SvaraRadera
  6. Nostalgia> Klart jag har frågat om lov men det är inte han som bett mig lägga ut de.

    Jag tycker han är fin att titta på och ville dela med mig lite av det till andra som vill se något snyggt. Bilderna är ju för privat bruk men jag fick som sagt lov att lägga ut vilka bilder jag ville.

    Jag lovar att han inte är en kille som framhäver sig själv, tvärtom är han en riktigt blyg och försynt kille... faktiskt!

    SvaraRadera
  7. jaha, det är DU som vill framhäva hans kropp ;p

    det är han säkert. han dricker ju mjölk. och har barn :)

    SvaraRadera