Related Posts with Thumbnails

lördag 20 februari 2010

Dagens minne!

Dagens minne får bli den här bilden som är tagen på mitt kontor när jag jobbade på Radio Match som säljare. Det är helt klart mitt absolut bästa arbete jag någonsin haft och jag stannade där i lite mer än tre år. Idag finns inte Radio Match kvar utan är uppköpta av Mix Megapol.

Mina tre år där innebar många roliga möten och upplevelser. Man var alltid där det hände något och det roligaste jag visste var när jag fick hjälpa redaktionen att göra reportage och flera gånger var jag med och fick sända i radion. Teaterapan och den lilla tjejen som alltid vill synas och höras i mig njöt av den uppmärksamheten man fick av att vara en av de på radion.

Flera av mina gamla kollegor är idag ansiktena utåt på olika sätt. Ola Lustig sänder idag ihop med Gert Fyllking och gänget på Rix FM och han har haft ett antal olika jobb på tv. Och en av speakerrösterna på kanal 5 som presenterar programmen som ska komma är också en av mina gamla programledarkollegor och heter Peter Josefsson. Båda är underbara killar och vi har haft så mycket kul ihop och jag saknar alla mina gamla vänner från den tiden.

Men den jag saknar mest är min gamla säljchef Martin. Han var som en storebror för mig och stöttade mig och ställde upp för mig mer än vad många andra människor har gjort. Jag blir varm i hjärtat när jag tänker på honom och saknar honom väldigt mycket ibland och hoppas allt är bra med honom.

Jobbet på radion ledde också till en liten romans med en gammal rockartist från 80-talet *fniss*
Eftersom vi hade en del intervjuer och samarbete med olika evenemang var umgänget med artister lite vardagsmat och det var så jag mötte min romans.

Som sagt, jag kan sakna jobbet på radion enormt mycket ibland!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar