Related Posts with Thumbnails

fredag 5 februari 2010

Kommentarer...

...som det här får mig att vilja spy!

Hur mycket du än flinar upp dig, kommer alla ändå fatta att du är tragisk,mår dåligt, har ont, blivit lämnad blablabla eftersom du skriver 69 inlägg om dagen om hur synd det är om dig, skriv nå roligt ist, blir deppig av att läsa ditt ältande!..trams, ryck upp dig!

Till dig som skrivit har jag ett tips. Läs någon annan blogg för tydligen har du missat poängen med min. Om du kan läsa så står det klart och tydligt i överskriften...

"Det är här jag dumpar av alla mina tankar och känslor"

Det står ingenstans att jag skriver den här bloggen för att roa idioter som dig som antagligen åker omkring på något jävla bananskal med en stor fet silversked i munnen och tydligen aldrig behöver må dåligt över motgångar eller så saknar du helt enkelt känslor och inte har den minsta förståelse för oss som besitter den egenskapen att kunna KÄNNA!!!

Om du nu stör dig på att jag ventilera att jag just nu inte är världens lyckligaste pga vissa omständigheter så ge fan i att komma hit och läsa. Vem tvingar hit dig? Det finns tusentals andra ytliga bloggar som handlar om skönhet och mode och flamsiga jävla småtjejer där deras största problem är vilken färg de ska ha på läppglansen. Det kanske passar dig bättre. Men kom för fan inte hit och gnäll och förpestar min tillvaro med dina idiotiska jävla kommentarer. Jag kommer fortsätta skriva om hur jag mår och känner, glad, ledsen, kåt, olycklig, lycklig arg eller som nu jävligt förbannad!

Tre ord till dig...

DRA ÅT HELVETE!!!!!

9 kommentarer:

  1. Fortsätt känna, fortsätt skriva, fortsätt att göra vad Du vill!
    Trevlig helg önskar jag.

    SvaraRadera
  2. Bra sagt. Gillar man inte en blogg - gå vidare! Stanna inte o spy galla.

    SvaraRadera
  3. Ja, vad FAN är problemet?

    Det finns miljoner bloggar!!!

    Man läser väl dom som man gillar?
    Fritt val liksom!

    Grrrrr

    SvaraRadera
  4. Ah, skönt att du blev förbannad! Jag blev ju det som du märkte här hos dig häromdagen, varför läser de? Jag FATTAR verkligen inte det?

    SvaraRadera
  5. Världen av full av idioter och tyvärr är inte den siste född än :-( Ingen idé att bry sig om idioter för de står på rad och bara väntar på att hitta nåt nytt att klaga på eller tycka illa om! Deras liv går ut på det och jag tycker nästan synd om dom.

    Din blogg är den första som har fångat mitt intresse. Jag är ingen blogg-läsare egentligen. Men du skriver som jag själv känner och tänker. Dina inlägg under hösten gjorde mig nästan galen, eftersom de speglade mitt inre så väl. Din blogg inspirerar mig tjejen!!!

    Tevlig helg!!!

    SvaraRadera
  6. Förstår verkligen inte varför man fortsätter att läsa en blogg som man stör sig sååå mycket på!
    Om jag va du (Pettiwoman) så skulle jag inte publicera de dissiga kommentarerna. Det är ju din blogg och du skriver för din egen skull, ingen annans! Det är du som bestämmer över det som kan läsas.
    Stå på dig och låt inte dessa töntar komma åt dig!
    Jag har läst ett tag nu men väljer att inte kommentera på de bloggar som inte kan kommentera på min. Men nu kunde jag inte hålla tyst längre!!

    Samtidigt så är det ju en risk man tar när man skriver offentligt, att det dyker upp såna där idioter som bara ska dissa!

    Men jag säger igen, stå på dig!!

    Önskar dig en fin helg och att det här med affären löser sig! Du har haft tillräckligt med motgångar nu!!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Jisses! Har de inget bättre att göra än att klaga på bloggar de inte ens behöver läsa så är det nog dags för dem att skaffa sig ett liv!!

    SvaraRadera