Related Posts with Thumbnails

torsdag 22 juli 2010

Regn!

Jag älskar regn. Inte bara för att det verkligen behövs nu för att friska upp efter all sol utan för att det alltid varit renande för själen. Jag kom ihåg när jag var yngre och det ösregnade ute så älskade jag att cykla ut och få bli alldeles genomblöt hela jag. Det långa håret klibbade sig fast i ansiktet och jag cyklade fort fort fort så att byxbenen blev våta och skitiga av allt som stänkte upp men gud vad jag njöt. Och den känslan finns kvar än idag.

Så det här regnet som smattrar utanför min öppna balkongdörr var mer än efterlängtat. Det ger mig tid att stanna inne och göra sånt som inte blivit gjort för att jag legat på stranden med näsan i en bok nästan alla dagar. Och jag säger bara en sak, kläder kläder kläder! Jag skulle kunna öppna klädbutik här hemma och jag blir tokig på att jag inte får tummarna ur och lägga ut lite på Tradera men nu MÅSTE jag försöka ta tag i det här.

Först ska jag bara njuta lite av att sitta här i soffan och lyssna på regnet!

2 kommentarer:

  1. Det är inte mycket som klår doften efter ett sommar regn :) Nu ska jag på med gummibootsen och ge mig ut på galen långpromenad något "påklädd" med hårbollen....Summerrain is Najsbajs!!!

    Kramar från MammaMia med crew

    Roliga korten blev då ba! ;)

    SvaraRadera
  2. Åhh the hårboll i miss him :o)

    Ja visst blev de coola va.. ba´!

    Kram

    SvaraRadera