Related Posts with Thumbnails

fredag 23 juli 2010

En dag med möten!

När jag cyklade hemifrån på eftermiddagen omålad gömd bakom mina glasögon var det helt utan tankar på en kväll med vin och massa möten med underbara människor. Men det blev en dag och en kväll jag inte alls hade räknat med och en helt ljuvlig sådan. Inget är så skönt som när allt sker spontant och utan förväntningar. Det är oftast då det blir som bäst.

Började med en fika med bästa M&M och Anna och när vi skildes åt tog jag en tripp till min gamla butik och hälsade på hos finaste Jessie som numera är min efterträdare och butikschef. Jag höll henne sällskap till stängning och efter ett sms från Mattias blev det bestämt att vi skulle ta ett glas ihop på en uteservering. Den bästa i stan just nu enligt mig.

Det blev en superkväll och när Mattias trött lämnade mig där fortsatte jag att umgås med underbara både gamla och nya vänner. Hela kvällen hade jag människor runt mig som jag kände mig hemma med. Snälla, fina och människor som sa saker till mig som värmde i mitt hjärta.

Jag blir så glad när det kommer fram någon och förvånar mig på ett positivt sätt. När någon säger jag läser din blogg och tycker så mycket om dig och kramar om mig och säger att jag inte ska bry mig om vad vissa människor säger och tycker, sånt där som gör mig så ledsen ibland. Det värmer verkligen och det är såna människor jag vill ha omkring mig. De som ser mig för den jag är och tar mig för den jag är och tycker om mig för den jag är.

En helt underbar kväll alltså med massa möten med fina och underbara människor!

Kramar till er alla!

I min gamla butik!
Fina Jessie, min efterträdare!
Petti med vinglaset i högsta hugg!
Mattias my best friend!
Älskar dig så vännen!
En underbar och vacker tjej jag hoppas få träffa igen.
Hon fick mitt nr i alla fall!
Superfina och roliga Sussie som jag diggar skarpt!
Petti hemma och trött!
Det är såna här kvällar som gör att man aldrig vill sommaren ska ta slut.

1 kommentar:

  1. Man ska omge sig med människor som GER- inte sådana som TAR.. Glad att du fick en så bra dag/kväll vännen.. Kram*

    SvaraRadera