Related Posts with Thumbnails

måndag 12 juli 2010

Ensam i soffan!

En mygga flyger envist omkring och försöker hitta ett ställe att suga mitt blod. J skriver på msn och försöker ge någon slags förklaring till varför, eller egentligen inte utan bara konstatera att jag inte gjorde något fel och jag känner att jag inte ens orkar bry mig.

Mailar med en främling som inte längre är en främling utan någon som finns där men ändå inte. Och det känns skönt att läsa rader med ord som värmer och jag berättar om lusten att skriva men att det låser sig för jag vill skriva för mycket om sånt jag inte kan, och jag får svar att om det låser sig är det nog inte meningen att jag ska skriva om det och då tänker jag på den där hemliga bloggen jag hade och hur mycket jag skulle vilja ha ett sånt där ställe just nu. Där kunde jag låta fingrarna spy ut allt som fanns i mitt huvud.

Nu får det finnas kvar där inne, skava mot kraniet. Tänk om den där myggan kunde suga ut allt som jag inte vill ha kvar. Det där giftet som flyter i mina ådror.

Jag luktar svett men orkar inte duscha och just vid såna här tillfällen är jag glad att jag inte är nyförälskad och alltid vill lukta gott.

Lägger mig ensam och svettluktande i min säng med endast en blodtörstig mygga som sällskap!

1 kommentar:

  1. Mitt råd är - skaffa en sån blogg.. För tankar är inte bra att ha inombords.. de måste UT liksom. *Kram*

    SvaraRadera