Related Posts with Thumbnails

måndag 26 juli 2010

Happy!

Nej jag flyger inte uppe bland molnen utan har fötterna stadigt på jorden men jag är glad, lycklig och njuter av den känslan. Frukost hos bästa Azita, en härlig promenad med lurventott och doften av regnvått gräs gör mig fluffig och mjuk och inte ens en blöt, skitig hund eller grus i skorna kan ändra på den känslan.

Varma ord fortsätter att förgylla min tillvaror och jag suger åt mig och ger plats för de i mitt hjärta och där får de fortsätta gro, växa. Jag behöver det, är värd det och jag inser det. Så länge de är äkta, sanna och ärliga tar jag emot de.

Men tro... det vågar jag inte ännu!

4 kommentarer:

  1. GLAD för din skull vännen.. håll i den känslan... HÅRT

    SvaraRadera
  2. Jag lovar... jag sparar den i en liten ask för sämre tider :o)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Snälla petti ge mig ett råd,hur ska jag göra för att få en sov morgon,har en vovve som vill ut kl.sex på morgonen,sedan vill han leka, om han inte får det så skäller han ut mig så jag är inte vatten värd.Hund ägare

    SvaraRadera
  4. Anonym jag anar en viss ironi.

    Jag har tur för min hund är lika morgontrött som jag och går jag ut sista gången med honom kl elva på kvällen så vill han inte ut förrän tidigast nio dagen efter.

    Sen har jag en dagmatte som han har kvar sen jag hade min butik som han sover hos ett par nätter i veckan, därav att jag kan få sovmorgon ibland så det är väl ett tips i så fall.

    Jag kan lova dig att få hundar får så mycket kärlek och omtanke som min som aldrig någonsin behöver vara själv för han har många som slåss om att få kela, leka och mysa med honom.

    Ledsen för din skull att du har en så morgonpigg hund men jag tror det är som man vänjer de vid och min har alltid varit en riktig sjusovare.... precis som sin matte!

    SvaraRadera