Related Posts with Thumbnails

tisdag 13 juli 2010

Och ändå blev det bra!

Det kändes inte så under någon timme när det som varit åter igen biter mig i hasorna och jag förstår inte vad han vill mig och jag förstår inte heller varför jag ska hålla någon bakom ryggen och vara tyst om hur det känns när den känslan håller på att kväva mig. Jag blir besviken, arg, ledsen och så förbannat sårad att det känns som jag vill kräkas upp hela mitt inre när han fortsätter ge mig information jag inte ber om, som jag inte vill ha och jag förstår inte varför han envisas med att slänga det i ansiktet på mig? Vad vill du mig? Ena stunden får jag ord om saknad i nästa tystnad och i nästa ska jag agera bollplank om saker som handlar om honom och andra. Blir knäpp i huvudet och jag spyr ut min ilska över honom men jag tror inte det går fram att han inte kan be om ursäkt och i nästa sekund fortsätta göra mig ledsen.

I en timme eller två höll krampen i magen i sig och tårarna tränger fram för etthundrasjuttioelfte gången men någonstans i solen på en filt och en bok som skingrar mina tankar inser jag att det känns lättare och förstår att även om det finns kvar så klänger det sig inte fast lika länge de gångerna det blossar upp igen. Det finns kvar, det sitter så djupt men jag orkar inte låta det påverka mig lika starkt längre. Jag orkar inte ödsla min energi, mina tankar och min omtanke på någon som för länge sen förbrukade rätten till den. På någon som ändå inte vill ha den. På någon som inte förstår vad det är som sårar mig.

Så där på filten i solen lyckades en känsla av välbehag ändå infinna sig i bröstet på mig. Jag vill ha kvar den känslan där och då kan jag inte agera efter mina känslor utan efter vad som är bäst för mig.



8 kommentarer:

  1. Men varför väljer du att ha kvar honom i ditt liv när du bara mår dåligt av det?

    SvaraRadera
  2. Jag väljer inte att ha honom kvar, jag klarar bara inte av att välja bort honom när han hör av sig!

    SvaraRadera
  3. Usch... katt- och råttalek eller? The worst one...

    Du, från det ena till det andra. Jättekonstigt kommer detta låta; men jag har ett boktips till dig som vi ska ta vid tillfälle. I think you might like it! :D Kramar i massor till dig!

    SvaraRadera
  4. Det är inte ens på det stadiet längre. Vet inte alls vad det här ska föreställa! Nån form av försök till någon slags vänskap... ähh jag vet inte!

    Maila mig tipset vännen!

    SvaraRadera
  5. Hoppas du får till det och slipper denna lek.

    kram

    Björn

    SvaraRadera
  6. Böh, one word: drygt...
    I fix mañana - natti!!!

    SvaraRadera
  7. hur många gånger ska jag säga det till dig, när du försöker hålla avstånd vill han ha din uppmärksamhet och på nytt få bekräftelse att du fortfarande är i hans makt.Det är på tiden att vända skutan rätt nu och få tillbaka kontrollen
    innan den kapsejsar, för det vet du att den gör med han i.
    Din kloka mamma

    SvaraRadera
  8. Mamma du borde skriva oftare!
    Öppna en blogg... för du har skrivandets gåva!

    Du är klok du mamma, men det borde du vara med tanke på hur många skutor du lyckats vända!

    Älskar dig!

    SvaraRadera