Related Posts with Thumbnails

onsdag 12 januari 2011

Trött, hungrig och sugen...

...på alla sötsaker du bara kan tänka dig. Det är den tiden på månaden då det i alla fall är okej att skylla obscent svullande på att jag är kvinna och det är precis det jag tänker utnyttja när jag proppar munnen full med vad jag nu kommer över. Och på tv ser jag det ena efter andra matprogrammet och blir bara mer och mer sugen... på ALLT!

Vi fick sluta tidigare idag vilket var skönt för oss som hade 20 mil att köra och det var ett mirakel att jag inte somnade bakom ratten på vägen hem så trött var jag. Och det finns absolut ingenting att berätta idag heller och nu har jag sjunkit ner likt en gråsten i soffan och kommer troligtvis inte komma härifrån mer i kväll. Möjligtvis att jag ska förbarma mig över hunden så han får en sista kisserunda innan sängdags.

Just nu saknar jag faktiskt den här fina killen för det hade varit mysigt att få se sista delen av hans favoritserie med honom i kväll. Ligga i hans soffa och kanske få fötterna killade och bara mysa. Det är vi bra på när vi träffas. Nu kommer han säkert att ensam mula i sig resterna av mina Pringles som jag lämnade sist jag var där. De som jag hade gjort vad som helst för att få ha här hos mig istället och stilla mitt gottesug. Det enda snacks jag har hemma är minimorötter och naturella nötter. Iiiiiiiinte direkt det jag vill ha just nu.

Ja ännu ett bla bla bla inlägg men mitt liv är inte roligare än så just nu!

Tjohopp!

2 kommentarer:

  1. Haha, nä du - dina Pringles finns kvar här helt orörda. Det jag däremot tänker trycka i mig utan skam är det du finner på min sida under rubriken "Ny kärlek" :-) MUMS!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Meen åhh spara de tills jag kommer nästa gång det blir filmkväll :o)

    Kram

    SvaraRadera