Related Posts with Thumbnails

söndag 30 januari 2011

...är att få vakna av morgonen som väcker mig i lagom tid, att få äta frukost med mamma i telefon men mest att få ett sms från någon som gör mig glad. Någon som bryr sig om mig på ett alldeles speciellt sätt. Sånt värmer mitt hjärta.

Jag ska hämta min lilla älskling snart och det kommer bli pusskalas. Hoppas på en fika med fina Mattias och avhandla helgens bravader. Sen är det bara att inta soffan, vänta på att söndag ska bli måndag så jag kan sätta mig i bilen igen och färdas de där 40 milen norröver igen för en vecka av jobb. Längtar till tisdag då jag ska få sitta modell hos en av mina kunder. Den salong jag klippte mig hos. Ska få bli fixad i håret, sminkad av proffs och så ska jag visa smycken från Tomas Sabo. Synd det är en tisdag i en stad som inte direkt är en partystad. Annars hade det ju givetvis varit roligt att få gå ut när man är så fin för en gångs skull. Jag får nöja mig med att visa upp mig för kollegorna på hotellet efteråt. Men kul ska det bli.

Nu säger vi Hej hopp söndag!

2 kommentarer:

  1. Åhhh jag vill ha en makeover, det skulle sitta perfekt just nu. Dom får gärna byta ut min garderob när dom håller på också :)...

    Va lyxigt :)

    SvaraRadera
  2. Ja det ska verkligen bli superkul att få bli lite stylad :o)

    Kram

    SvaraRadera